[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
係喎可能臭蝦真係諗住等爆seed奶奶比首期
依家佳仔呢粒孫比臭蝦玩到半死,on9熊貓又揾得少,就快連魚蛋都無得食
可能呢啲都係臭蝦安排嘅苦肉計(苦個仔同老公,唔係苦自己),等爆seed奶奶會心痛個孫同個仔,出錢比首期
我蝦真係下緊一盤好大嘅棋
可能人地target柏傲莊
呢家啲人咁長命
有遺產個時佢地都60歲啦
間唔中掉比姐姐湊都好正常既,唔係話蝦乾岩,因為佢連佢仔基本生存都照顧唔到,但如果有人湊換自己me time 一陣我覺得ok, 因為我自己同其他媽媽會咁
正常地搵人幫忙換取自己適當me time我覺得好正常
亦都應該咁做 父母全日時間擺哂落小朋友到都會好攰大壓力嘅
但蝦乾好明顯唔係呢種
個條沖涼片佢自己一開波都講
係因為姐姐未嚟自己要做住FTM先要學一個人幫個仔沖涼
聽佢口吻似姐姐嚟咗乜都畀哂姐姐做多啲
唔係歧視佢,但咁既家庭環境下成長真係會令佢有少少扭曲家庭/育兒觀念自卑又自大
蝦佳好慘
觀念錯就可以聽多啲人意見
唔係死雞撐飯蓋

話時話,以前BE年代,好似話蝦佳係搶左人地條仔(be老細)所以先上位?有冇人記得
話時話,以前BE年代,好似話蝦係搶左人地條仔(be老細)所以先上位?有冇人記得
一定係佢當初未生嘅時候諗住整嗰壇垃圾餐具呃妹豬錢嘅生意可以大展拳腳,以為生完忙搞呃錢生意再加進軍親子界一定會好忙
作為就事業型女性緊係要請翻個maid湊bb啦。舊年到今年一路疫症,請個海外姐姐起碼四,五個月,佢嗰陣一定冇諗過自己今日搞到咁。
我呢排都諗住請姐姐,計埋到港係酒店隔離同agent費三萬幾先請到海外,貴過以前好多。
請個姐姐到港分分鐘已經洗左小熊貓一半人工,炒左佢仲要賠錢
到時蝦乾就真係全職湊仔,咩都自己落手落腳,好易有抑鬱嫁
所以蝦乾咪日日出story搏自己盡快翻身
不推文
拉!
都唔聽人講
分分鐘佳仔要讀特殊
佢都逼鳩佢讀普通學校
咁就一世
單位太大了
如果要迅速地找工人姐姐或者小熊貓先生
我應該要在家用電話才能找到他們
在香港無法做到
遲下幼稚園interview呆呆滯滯/十問九唔應/氹都唔笑同冇反應唔知有冇咩貴價幼稚園可以俾佢入希望而家幼稚園唔使in阿爸阿媽
佢呢d人點甘心於普通學校肯定要個仔考名幼
會啦 第一句問父母咩學歷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞