[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
真心唔想罵戰
你咁樣鬧其他絲打好過份
係你自己要幫蝦乾平反 又話佢唔係錯哂

你唔話下你自己扮盲扮聾
又話要喊多陣先餵奶 叫人Google下
點知第一個suggestion已經叫大家唔好咁做
宜家又話要帶個bb落街
自己錯都算 仲要覺得個個媽媽都係咁做

你生完又要me time 又依賴工人
再起下你底 又diu 人大肚唔讓關愛座你坐
你咁自我中心
唔該你收皮啦 唔好合理化自己
自私自利 危害小朋友既行為
大家好,我係黎呃負評嘅
阿乾俾完錢開Mewe 敗走之後幾日唔見人
唔知密謀做梗咩大Project 呢
希望佢係備梗課啦
我連題目都諗好啦:
「內心強大便能以一敵萬 - 敗走嗎?我不怕,只是我不喜歡那平台」
依家仲有無可能50蚊搞掂早午晚三餐
https://lih.kg/2370247

諗起蝦乾,方包/ 陽春壽司/ 牛油果炒蛋
家傳上海麵/ 麥皮/ 節瓜蝦米粉絲/ 紙巾肉丸
原條秋葵/ 白飯/ 蒸水蛋/ 椰菜炒魚蛋....無限loop
咪臭系 啲論調煩到仆街
想睇下人類弱智極限

原來係無下限
扑左件L媽媽好煩仲要成個牛皮燈籠咁講極唔明
真喎,我唔係住市區,返工又勁遠,WFH慳到嘅通勤時間已經夠晒做基本家務加煮簡單2餐,疫情期間又唔會日日出去買餸,更何況依家大把平台送貨上門可以係屋企等收貨
蝦授幾時開班教整北歐雪山風藍色營養糊仔?
專業L媽媽自己教大家
勁似pro ha 囉
仲話我口響響 到時就知

d方法錯哂仲教人
所以我先咁嬲
我都係
仲以為自己問題
無腳蝦
蝦乾有新題材可以教人
$30豬展可煲三餐?$50一日預算的一星期早午晚三餐菜單大分享!
在西學角度:
個時姑娘提左好多次
要留意BB 狀況
佢一有肚餓舉動就要即刻餵
唔好等佢喊左先

在傳統角度:
BB 喊會食風,食哂風再飲奶會易嘔奶
而且會肚仔痛,喊得仲勁
惡性循環

不過呢,裝睡的人是叫不醒的喔
此產品已下架

你提供的這些題材太花時間了
要去街市買食材,找回已封麈的LC 煲
重點是你認為我的靈感有豐富到可以創造出這麽多食譜嗎?
簡直想累透我!
30蚊買舊豬展然後當佢金華火腿咁用
唔係死要面嘅牛皮燈籠點會幫蝦乾口吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞