[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
多數問埋小學中學大學讀邊間,咩識業,住址
Hagone要住「市區」,你送九肚山嘅別墅比佢,佢都唔會要
老師:佳仔你媽媽做咩工作㗎?
佳仔:KOL(過氣), greatest achievement 係連登開左387個post 唱佢,破咗世界紀錄
其他絲打話過,佢本身住深水埗公屋
仲要呢d playgroup 未必收返你讀果間名幼,收返你每月6-7千走唔甩,仲要疫情上zoom 都要比錢留住個位,根本生仔=倒錢落海
不過可能佢老公暗地揾好多呢, 佢地點洗錢點安排me time 我唔評論,唔想說三道四,最緊要佢令到個仔健康成長就得
全職湊仔唔係易有抑鬱 係會令人痴線
(新手入)妙問妙答重溫:

ref: alice mama’s vlog #1
7個月仲未識自己坐之前有絲打撞至蝦乾帶個仔睇濕疹時見到蝦仔已經厭世樣/扁頭/氹都唔笑/呆呆滯滯健康成長呢四個字同蝦仔完全冇關連有命挨到大都偷笑 仲健康成長蝦仔目前係精神同身體發展上都麻麻地
得到蝦乾認證
youtuber, 20 萬subscribers
我都希望小熊貓少d打機 多d落力搵奶粉錢
蝦乾絕對係我見過最廢既老母
2/3人家庭無寵物無花園都叫海量家務
大撚把女性係番住pt/ft放工再做晒所有家務囉

諗起曾經同連登仔嘈過呢個問題
因為個連登仔睇唔起ftm
宜家諗番起真係要自
蝦乾就係香港女性既老鼠屎
影衰ftm、影衰女人、影衰女權既最大人板(仲要死唔知錯又唔肯收皮

P.s 蝦公都影衰緊香港男人,娶閪女人根本係助長不良風氣
Btw蝦乾個產後抑鬱劇本寫成點呀
Mewe幾時再有新po呀
你地個個幫佢計埋條數 佢mon po見到會唔會如夢初醒發現自己人生fail撚哂 發現想買三房包露台一手樓呢個如意算盤點都打唔唔到 仲要硬食角仔啲狠狠的治療費 好驚佢一時諗唔開。。。
都無被仔
角仔著約束衣著到幾個月大
房子太大我不喜歡
真係有可能見自己冇兩老就想老公個兩老都快啲走 可以留返個單位比佢
狗屎老爺爆seed奶奶勸你地食少啲hagone整啲嘢食好擔心你哋晚年
小熊貓係咪仲有個家姐定妹?
咁層樓未必淨係留比小熊貓嫁
老爺奶奶又唔係好老 睇落精神健康
蝦乾真係咁諗既話等多幾十年啦
Hagone 個mewe係咪閂咗?搵唔到
有呀 不過唔知係咪壞咗呢
follower咁耐都未破1000
仲喺度 㩒view all先見到
Sona太太遲過佢開都多過佢
岩岩報左南區某預備班
18個月大開始上。$9400/月
正正常常讀名幼想普通咁報下phonics 游水 畫畫咁
大概$15000/月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞