[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
呢個有說服力
俾咗錢做乜唔狠狠地用落去?
幫你諗埋 全部都係你signature dish嚟

Mon 方包/ 秋葵白飯 / 1st西洋菜豬展湯+蒸水蛋
Tue 方包/ 南瓜粥/ 2nd西洋菜豬展湯加蜜棗+原條秋葵
Wed 方包/ 家傳上海麵配原條秋葵/ 3st西洋菜豬展湯加蜜棗連渣食
Thu 方包/ 陽春壽司/ 紙巾肉丸配原條秋葵
Fri 方包/ 味粉置中公仔麵配原條秋葵/ 椰菜炒魚蛋
Sat 方包/ kiki麵配原條秋葵/ 節瓜蝦米粉絲
Sun 方包/ 日式素炊飯/ 蕃茄薯仔濃湯寶魚湯配原條秋葵
唔怪得蝦公肥到水腫咁
日日都carbs d方包又高納
我屋企個老友記一聽到$30蚊一舊豬展已經挑挑聲 然後下一句係「食懵你呀,$30蚊,你買比我睇呀孫」
以前老人家成日話人冇福氣樣我都唔明
見到蝦乾我就明白了
個個都走去問屋企人 笑死
本來我都無block,係心諗條友聖母on9 d姐
見你咁講,認真起一次底(琴晚只係簡單立左眼

有冇人同我一樣睇到問日本比兩粒原子彈炸d影片好心涼?
https://lih.kg/870709

屌你老母即block柒
因為我甚少煮飯 通常都係番老友記到食
老友記食鹽多過我食米 問佢咪包無死
日日都有秋葵
其實冇人想知你點湊仔
好煩
秋葵同方包係咪兩公婆?
已扑,耳根清靜
我知呀
人地啲痛苦野我就費事講咁白
不過都恭喜佢今次終於順順利利
咪係

明思仲要咁後生,冇準備下就中左
都一樣湊得咁好咁有母愛

蝦乾講就講到天花龍鳳
但完全睇唔到佢有幾想做媽媽
蝦公似出去食埋飯先返屋企先肥咁多
記得佢地晚餐啲相蝦公碗飯仲細話蝦乾
似hea下 返屋企食兩啖
佢第一句都ok
之後真係好撚尷尬
我再睇多次佢最新個story
明思問佢仔仔係咪飽飽喇
然後仔仔真係畀個醉奶笑容明思
我隔住個芒都覺得甜到漏呀
呢啲先係正常嘅interaction嚟㗎嘛
同埋都係個句
BB反應冇得呃 媽咪一講嘢仔仔就笑
係平時明思親手湊儲返嚟嘅
陽春系療癒早午晚北歐風食材
仲要龍門任佢搬
差唔多每個回應都有「好多媽媽都係咁」

而家講緊蝦乾未做好份內事就me time
但佢就混洧視聽 合理蝦乾行為

冇眼睇
佢根本就同蝦乾同一類人
喺度陰啲陰啲曬自己老公係神隊友又有陪月同工人
係咪蝦乾分身黎
要曬命dm 蝦乾啦衣度無人想知
新大戶人家-L媽媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞