[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
佢冇扮到老公好錫佢呀
啲片拍到佢老公聽到佢有左bb
喊晒口咁話接受唔到 點解咁易 接受唔到呀
四千六係基本 蝦乾request要幫手湊b
可能唔止呢個價
之前有絲打報料工人要幫手湊蝦仔落街放風

搵鐘點姨姨幫手做下家務 計時薪 係最快慳到錢
LM
其實佢喺全日喺屋企 請鐘點做下清潔家務
自己專心湊仔咪已經好夠
我自己WFH都多咗時間做家務啦 更何況佢根本冇工作
佢老公又唔係真係搵十萬九千七 租都已經冇咗兩皮
仲要一個養三個(養小朋友使費仲要咁大)
真係想知佢姐姐做緊嘢個陣佢有咩do
影完大量相p圖
mon po囉
而家仲多左個mewe要睇住 真的累!透!了!
咩書黎,好似幾得意
由頭到尾都未ready /唔接受小朋友嘅出現
過幾年見真章
一定要番學無得呃人
雖然未去到wealthy married woman程度 你老婆之前都算係一個中產太太
一年去幾次旅行 包括一次歐洲 仲未計sponsor trip
輕鬆買愛牌celine chloe rv
住奧運站 得閒收下sponsor 拍下片出ig po出下event

搞到而家咁佢自己攞黎 唔好怨佢個仔
呢個真心痴線
擺明老公接受唔到小生命來臨
蝦乾仲扭曲佢意思話
其實蝦乾情境解讀嘅能力係咪出咗問題……
臭蝦對佳仔咁差,我覺得佢一定係認為係佳仔陀衰家
第時佳仔大個,做錯事激親Hagone,隻臭蝦一定會鬧佳仔「冇鬼用,人哋Kiko, Beth, Sona就母憑子貴,你一出世就搞到我俾啲haters追擊,冇晒啲sponsor,以前我出幾個IG post拍兩三條片已經搵得多過你個戇鳩老竇 ,而家就連浪澄灣(市區)都租唔到」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞