[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
我覺得隻熊貓係真心戇鳩,個仔喊到拆天咁都唔理,頭都扁晒
我哋呢啲旁觀者都覺得唔啱,佢係人哋老竇反而繼續做臭蝦嘅幫兇
真係長知識,我淨係聽過陽春麵,本身以為係地方名 角仔記得大個要俾心機讀書,老母教你功課都唔好盡信呀
我覺得蝦公應該除左打機,咩都是但啦既無腦on9仔黎
蝦乾咁閪都娶,日日煮原條秋葵、魚蛋炒椰菜、陽春壽司都頂得順就知

今晚唔用dom? 是但啦
點知
咩話中左?唔係咁易中下嘛?我接受唔到!
咁就望望藍色天空 想想非洲兒童
講起之前haigone有個湯 記得有絲打話佢因為個番茄無炒到所以材料入面有番茄但都無番茄應有嘅橙色

令我諗返起呃ki之前拍左條片係講佢點樣煮個羅宋湯
好記得佢係話要成大煲嘅材料 番茄呀椰菜薯仔炒過先再落水煲番茄要炒左先煲湯就連出左名最不學無術嘅mk妹呃ki都識haigone仲要自稱ftm

另外講返呃ki條片 佢買啲食料啫係椰菜呀個啲係多到用唔晒要留返第日再用雖然我唔知佢咁樣整無肉羅宋湯係岩唔岩啦但佢呢啲就真係狠狠地落料啦至少會多到用唔晒丫果然係一泊埋去haigone到 就發現從來都無可取之處嘅呃ki佢對於煮飯嘅sense都仲好過haigone
BE 每次recruit小編,都有幾百個妹豬排隊應徵
蝦乾同肥安咪出片取笑班應徵者ge
我又唔覺得蝦乾有本事過d 小妹妹
佢只不過好彩早入行,早被老細Tom 睇中
佢本身何德何能,咁鬼自大
其實解要讚易孕
咪係囉 中英文又唔好
講嘢個intonation又唔friendly
又唔靚
又冇fashion sense
真係唔知點解佢會紅

未有呢個post其實我直頭冇聽過呢個名
都唔明點解佢咁都叫紅

利申 一早識阿花南瓜珍個啲 以為呢種先叫紅
蝦乾同樂善係咪一早反咗面
好似無乜見到佢哋同場
同埋好想知道
我哋呢班蟻民點先可以令到佢個仔健康成長
正經撚呢個post都唔啱你
孤寒
臭西jade有錢點同 我又覺得唔可以咁比
如果發生係我身上 我會好傷心
唔會有心情擺上網比人睇
蝦乾應該真係有啲問題
陽春系性交
房子太大打掃起來巨!辛!苦!
ftm的我沒有多餘的時間去打掃
留時間me time更划算🙂
笑死
係咪開放大家以陽春造句
仲有𨳒熊貓殤張床洗個杯都嫌三嫌四
正常女仔見到咁唔係應該好傷心咩
另一半幫自己做d野都咁多聲氣
(講緊呢d都唔係離地要求)
佢仲要拍埋片
覺得冇問題之餘仲一d面都唔留俾老公
真係有d問題
*砌張床
臭蝦擺到明係剝削小熊貓同角仔資源
闊佬喺自己身上啦
佢養唔好角仔 唔係欠缺「大戶人家」嘅家底
而係衰在佢份自大狂妄嘅性格缺陷
自私度縮寒酸缺乏母愛
之前有人話狗屎老爺同佢地住好近好近
應該都係浪澄灣
我只係想講 父母有幾用心照顧愛錫小朋友
完全可以喺小朋友嘅反應 笑容 肢體語言反映出嚟
先唔好批評藍絲Jade兩個女得唔得意
(正如先唔談論coffee個仔伯伯唔得意
但一同角仔比較 角仔又呆滯 無精靈活潑嘅笑容
七個月大啦 坐都唔識坐 好可憐

都似似地 又成日係唔恰當既環境下搞爛gag
正常煮餐飯一定會買多咗材料
返到屋企開始煮發現自己嘅煲唔夠大
先至會減走材料
相反臭蝦係就住就住咁去買餸30蚊豬展
好撚肉酸

我平時煲湯至少落100蚊西施骨/豬尾骨
塞爆個湯煲 煲湯先會夠濃夠香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞