[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
形容得好好
拎住個紅色膠袋,入面有堆橙或者柑
之後無時無刻,係路邊,餐廳,搭車,行山都搣皮係咁食
我覺得係蝦乾一揀揀中最核突個啲衫
然後仲要覺得自己慧眼識珠咁
我係弘大完全冇見過呢類衫佢個弘大係咪農村版弘大
仲要剝花生
嗰區啲護老院偷返嚟嘅口水堅
蝦佳都有笑呀
屌你霍金咁樣樣
又似扁緊咀
先唔講營養 煲第二次有味咩
可延續性 意想不到吧
越煮越好睇壞眼
疑似藍屍八公
最鐘意去佳寶買彊屍肉同落鮑魚汁
同埋成日單打串職人吹水星星既煮法
係佢唔識襯啫 佢下盤咁闊根本要收埋個衫尾 攝裙/褲啦
老母話
家母由開始時淺藍 話兩邊都唔岩
之後睇cctvb新聞live 由淺藍變深黃

正常人果排都唔敢去街 留響屋企睇新聞live
再唔係大把人po ig story再fwd出去 佢唔係唔知發生咩事
扮曬野唔知發生咩事

好嘔心 仲話一早計劃好生仔
有無諗過點教個仔明辨是非黑白 做過正直的人?
有一日小朋友問起你 你有無諗過點答?

因為你當日唔出聲
二十年後出街打生打死果個可能就係你個仔
咁細個就皺皮冇肉
諗起淘寶好鍾意用港風做形容詞
Push
終於睇到嗰條沖涼片真身
屌咁撚樣對個b 好撚慘
應該今年30?
應該係唔想得罪baby condom 果班c9
睇袁彌明live都見到有人狙撃蝦乾叫人唔好派product畀佢
絲打真係好勤力

https://www.facebook.com/mimingmart/videos/2862061887345186

at 42:52 erica話唔知有人咁講喎,即係佢啲staff冇同佢講send野畀蝦乾之後del ig cm
不過佢啲staff都知咩事啦即刻冇再send野畀倒米蝦
之後erica話揀kol send 野要睇佢識唔識揀野用同合佢眼緣哈哈好笑
應該係之前阿蝦用過synergie eye serum就被認為識貨
係咪以前同蝦乾識落啲PR 送?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞