[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
條友係1999 正義撚兼企道德高地 唔洗理
我有諗翻起臭蝦條片 大肚衣着嘅華麗轉身
以佢寒酸性格佢會捨得買支淨係用喺眼嘅野咩
老實講 冇
有時打邊爐條粟米放耐左都無晒味
見到佢戚眉戚眼咁調侃個仔就想一巴煎死佢
感覺都似係
睇佢煮嘢嘅技巧咋
佢去佳寶買到咁平嘅餸就千祈唔好學
諗起都好多雌激素荷爾蒙
食到生癌
仲衰過藍絲
藍絲都仲叫會就住一D時事話題去9up,呀蝦就只係識講對耳環
我之前都有睇另一個post講呢個人係成日串星星師傅
所以冇睇過
星星師傅好睇
我都覺得呢個係原因
因為識人做PR 就定時都有得收

講開就講
mi ming mart 袁彌明係經常開live㗎
推新品/每月/新店優惠
喺佢度留言都有用 仲有袁小姐好好 我間唔中問嘢都會
親自答
(利申 我係12年忠粉)

所以見到臭蝦如果再收mmm 就會繼追擊
之前有連登仔話佢煮餸隻匙羹掂完生肉又撩落去調味料諗起都唔開胃
如果臭蝦有長期用晒Synergie 產品
就唔會又殘又乾又凹啦

Erica 既然講到要合佢眼緣
睇嚟下次開live 要提埋佢係一隻2019只識食喝打卡嘅港豬
肯本唔配/有咩資格收一間黃到金嘅公司sponsor
佢連mi Ming mart有乜政治背景都唔柒知
最搞笑佢問小熊貓賊眉賊眼係咩樣?
小熊貓叫佢照鏡咪得囉!

未嫁個下就可以俾小熊貓話幾句既

利申:bilibili 度睇,蝦乾無得賺view

成家都係賊眉賊眼
仲話顏值好高
個相好削
可能入面仲有其他料?
我呀媽有時會落冬蟲草嗰D,都會翻煲多次
佢下次開live
我一定入去投訴佢
又P到自己成個巨人咁
愈來愈似MMM
又削又骨
唔洗問呀貴既
因間再同大家講
拿!拿!拿!
嘩,喂,你睇下喇,係喇

好撚好笑
好大媽feel
其實L媽媽你仲未明白,你口中嘅metime 同蝦乾嘅metime 係唔同。
我地無反對過任何ftm 乜time mom去請工人姐姐幫手,亦無否定metime重要性

對一般媽媽而言,工人姐姐可以主力做家務,佢地可以安心照顧小朋友。到自己真係有必要嘅事/間唔中想放鬆離開吓就可以交比工人姐姐睇住同照顧

對蝦乾而言,工人係主力做家務同揍仔,佢就....做ftm mom kol 想拍片想打卡就拎個仔嚟fing 吓,掉個仔俾工人姐姐照顧去廁所打吓卡,到1830就掉佢入黑房,兩公婆打卡game

佢地個工人係要嚟做家務+揍仔,唔係幫輕吓自己頭家等自己揍仔
佢個metime 係個仔唔好搞到佢份工/同佢老公玩,唔係為咗放鬆等自己休息再揍仔
明思都有話個仔醜樣,但語氣呀各樣,feel到佢係講笑同埋有種「醜樣得嚟我都咀鐘意」嘅感覺
蝦乾唔係站侃個仔咁簡單,仲係睇唔起同嫌棄個仔
圖4:遮住對鞋嘅話佢好似飄浮喺空氣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞