[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
而家連幼稚園都咁大競爭in蝦乾嗰陣佢會點介紹自己職業ftm定有巨大影響力嘅kol?咁蝦仔有咩學校可以入
Band 5 人工大約幾多?
Ha Tsz Ting
Curriculum Vitae
Personal Summary:
完!美!的!我!
大把學校睇地址、父母職業
好少見唔洗
好啲既學校已經問到好詳細
起哂底咁
連你都唔係特別出眾
連埋你個濕鳩老婆咁樣
你有冇後悔當年娶咗hagone
求其搵個大學生都屌打啦
至少公一份婆一份
輕鬆過10萬,仲可以買樓
至少唔洗慳個幾十蚊用淘寶床單 聞甲醛
可以出街食貴過178蚊牛扒
仲可以食朱古力呀林俊明
生活質素會狠狠地提升
貪hagone個樣見得人
點知過兩年虐B虐到勁黑心
連樣都變埋
Hagone而家個樣好撚似啲刻薄奶奶相咁
相由心生真係無錯
結婚先幾年就走哂樣
睇返佢呢個po就覺得佢真係無撚得救佢個仔自求多福
睇書學育兒,甚至全部跟足嚟做都唔係最恐怖,諗深一層佢無咗阿媽,湊仔好多嘢都只能夠靠自己,睇書都係一個好方法嚟嘅。但最恐怖嘅係佢只想湊出一個「聽話」「乖」「可愛」「不太哭鬧」嘅bb,而唔係希望個仔健康開心,長大做一個善良自信嘅人。乜呢啲唔係為人父母最大嘅願望咩?
我想話連我阿嫲一個90幾歲嘅老人家,以前湊仔靠鬧靠打,到咗而家對住啲曾孫,都識得話「最緊要個細路仔開心啫」「細路哥梗係會喊會百厭㗎啦,唔係點大」
所以蝦乾佢啲所謂反省其實都唔撚係反省,到最後都係好撚自我,希望個仔聽聽話話,唔太哭鬧,唔好阻撚到老母,唔好俾老母咁多麻煩
隻on9小熊貓(屌你老味要咁樣形容個男人好撚嘔心)都係100%有責任,唔撚想追究返佢究竟想唔想生仔,但係你都係人老竇。記得以前蝦乾啲片入面,呢個on9仔話佢成家人關係好融洽,我屌你咁就唔該學吓你老竇老母點撚樣湊仔,雖然你做咗人老竇都仲成陣奶味,但我寧願你個仔同你一樣咁裙腳都好過幾個月大人仔就生無可戀咁
mon po蝦hello快啲po story你叫個仔一聲「Corner」然後佢笑到嘰嘰格格咁嚟睇啦!半歲人仔應該好多呢啲反應㗎
起碼買個fred perry書包唔洗比蝦乾ee哦哦
哈哈好笑
買個千幾蚊嘅背囊都要左諗右諗
Ftm留明
其實bb未去到要上堂係咪啲洗費好少又唔洗買奶粉買幾件玩具都係有限錢
佢big 4 m grade出嚟 保守5-60k一個月啦
有無台灣譯本英文你老婆唔識睇
唔係 你想俾最好既野個bb大把地方俾你洗錢
生左出黎之後真係倒水咁倒
名幼playgroup一堂都起碼800幾蚊,仲要排隊
等睇蝦乾自己篇教材再拍片扮專家
佢唔會有心機陪角仔上
而且老師全部講英文
佢聽得明咩
見家長都唔知點溝通
一係就英文 一係就普通話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞