[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
佢有咩值得俾人酸
酸佢成屋都係淘寶 連排卵紙都要淘
定係租浪澄灣但係全屋傢俬都係淘寶
定還是仆街仆得咁徹底
連bk班偽善藍絲都屌9佢
哈哈 好笑

想請教下
屋企有兩個小朋友一齊坐月
都未聽過bb要開眼呢個term🤔
乜唔係貓狗先會初生等開眼既咩
佢當蝦佳係動物
有冇話邊張相
🤟🏻🤟🏻 認唔住笑左
佢真係幾趣致
佢邊忽人生美滿 你望吓人哋個仔咩樣先啦
邊個怨婦你都未搞清楚唔好學人留言啦
會唔會酸佢租樓住bb床都放唔入間房?
酸佢個仔比佢湊到咁?
定酸佢個視障人士老公返工咁辛苦都冇肉食
我要酸酸sona唔好哈哈好笑
呢度大把絲打係young professional
洗乜酸班kol
你真識食

遇著咁既另一半叫人生美滿......
邊忽人生美滿?
一家四口有仔有女就叫人生美滿? 你係古墓絲
湊到個仔咁差 差到bb仔相都要p圖呃自己
sponsor又無曬 又史無前例比bk同連登狙擊
我相信呢一刻ge蝦乾 都唔會覺得自己人生美滿

你得閒去下隔離手袋台睇下啦
大把痴線西 ⼀不小心就手滑買左chanel袋
好似蝦乾咁咩 條絲帶仔都曬足幾個月
買對rv婚鞋 又要#提高延續性去justify自己去買 事業型痴線西買rv鞋黎追巴士咋 哈哈好笑
呢個垃圾cm竟然有一個正皮
仲唔係蝦乾?!

生之前已經同索扯唔上關係
酸人哋用30蚊豬肉就煲到湯啊嘛
師兄 你真識食
蝦公呢種男人比我執到都喊三聲
又懶又廢又頹
如果足月出世一般一兩日內會識開眼,不過唔知呢個reply 係出世後幾時
我頭先拉落去重以為係乜野大陸婆廣告....
自己覺得自己好幸福
呢條係咩片,我想睇下
慎入 有佢啲作狀打網球樣
https://youtu.be/3Bym99ViXMg
邊位係熊貓?
你連人地老公個名都未搞清楚你就收一收皮先啦波台狗

咁佢本來人生真係美滿既:
搞網點呃妹妹仔25蚊淘寶貨賣4百幾蚊;
生完可以母憑子貴做FTM KOL然後教人黑糖上奶/餵仔飲FANCL減肥藥人奶都有一大班妹妹仔FANS
掉個仔入黑房又可以同老公玩
訓到個仔個頭扁哂然後想玩先玩想打卡就理下佢

又真係幾值得人酸...心酸個酸
老婆生完b 洗隻杯砌張bb床都ee哦哦
豬展,你真係對佢好好

佢究竟有無箍牙架.......

第一時間諗起其實角仔都有得意樣 點解係要po佢奇怪相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞