[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
蝦乾自己索左嘢就有
成個老翻膠公仔咁款
可能真係日日煙駁煙呢,唔係點解佢可以成個人咁黃

劣p
你咁講 我記得翻個種感覺!!!!細個唔開心俾老母打到哭,相隔咗半個鐘我都未收到聲,氣管戚住戚住好辛苦架!!!!!!!到宜家都記得個種一想冷靜唞氣,但戚住咗有幾辛苦,呢d真係要媽媽安撫先會好d
秒收負皮
暫時都有93個負皮 一個正
去到2021年 以生幾個多小朋友為人生美滿唯一標準都幾可悲
唔係睇少ftm 有朋友佢由細到大既志願係做媽媽 佢生左兩個之後比做女個陣積極 佢話想同小朋友一齊成長 自己要做個好榜樣
姐問聲蝦乾有冇咁既心態咁既行動 去贏得大家尊重先
好好玩嫁絲打
你求奇睇下都有野笑嫁
食煙咁貴 一包都夠蝦乾買幾次豬肉煲濃甜湯了
又不是大戶人家 只好省下每年洗牙錢
用清水嗽口就夠了🙂
佢個種窮酸自信 充斥住成個channel
我已經悶到睇埋蝦乾d舊post嘅comment 睇下佢點覆人
如果搵到d發窮惡/寒酸嘅回覆就會上黎share
[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(38)
https://lih.kg/2371828
辛苦晒
屌淨係沖涼段片都喊左咁耐啦 正常人都抱起睇睇掛?
條沖涼片我老母話佢都戇鳩 個仔喊緊仲係到慢慢搵毛巾 話佢連幫個仔沖涼都唔識都唔知佢有乜用
一睇就知佢冇準備過就拍片,教人地用直髮夾夾前陰,唔好吉住眼。

然後帶左頂運動帽,又話依家先發覺其實前陰都係會比頂帽擋住。

根本拍片前無試過呢個妝究竟可唔可行就分享比傻妹睇
最恐佈係佢鏡頭前兩個仲若無其事咁
姐係平日都已經慣哂由個仔一路喊到攰自己收皮
沖涼果度完全雞手鴨腳虐待兒童全紀錄
大家一齊欣賞明思囝囝既靚相

羊羊真係一個好家姐
蝦公好似係廁所幫個爛鳩浴盤裝水 不過呢個都唔係唔理個仔既理由
蝦乾仲要笑住話部相機影得自己靚d
拍片重要過個仔喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞