[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
平凡人都唔會淘呢啲啦
佢真係同咩淘寶開心share嗰啲人一樣
如果唔係要扮大戶人家做裝備撚 應該啲電器都淘
大佬排卵紙呢啲好心就買外國
話就話冇咩害 但測呢啲都係想佢準啫
CLS一日冇追post就30幾頁我蝦實在厲害

btw 今日咁啱阿媽買咗盒叉燒翻嚟加餸
然後我多口問咗句$30豬肉有幾多
阿媽指住盒叉燒話2塊都買唔到
App 仲要免費的
意想不到吧
終於改到名
我係蝦乾用黎通便既秋葵(原條)同大家say hi
係有好多方法架

其實佢答完人哋話有用排卵試紙咪得囉,要講牌子先話例如clearblue,經濟啲可以考慮大衛紅D
係都要答得咁刻意
唔想見到你
你個名有陣臭味
你個名有陣屎味
好似會痾返一條條秋葵咁
其實對於一個有固定經期既女人危險期唔難計
加上可以用體溫黎大概預測
係佢先受孕都要做裝備撚
你本身係邊位
大家改到完全撇清原名關係
所以我一聽到佢吹奏自己係易孕體質就火滾

既然咁好彩就有小朋友,而家係佢唔珍惜呢個機會囉
乜易受孕真係一樣值得開心要哂命嘅嘢咩
聽落去好似豬乸嘅感覺 一啲都唔想拎嚟哂命
完全唔明hagone個腦諗咩
利申唔係生唔出仔唔係生活不順
好似除左之前 慘豬絲新名有用(慘豬)外
其他改到我唔知邊個 仲有堆新人留俊明
救命呀林俊明 我好亂呀
唔睇名以為你係L媽媽
因為佢仲停留係舊思維覺得女人應該要生育
見佢平時d女性向論調都知佢份人有幾咁父權思維
PS5都無呀
蝦乾嗰啲父權思想(易孕/生仔就係威/點都要結婚生仔)令我諗起以前讀婦女史好撚心佢三十歲人就思想上自我增值下女人唔係淨係生仔工具同組建家庭學下唔同技能做翻次女人當自強啦屌
蝦乾應該唔識咩係情何以堪
梭羅魚 超級上奶湯 又好飲
話自己「易孕體質」,其實冇咩分享價值,講完等於冇講

同樣係易孕嘅女士,唔使蝦乾講都一樣易有。
難中獎嘅,就係想聽吓youtuber 有咩心得,有咩方法易中d,同埋分享吓心路歷程。
Push
好生養 一索得男 幾時都咁叻架啦
我女就係果d喊到抖唔到氣既人
Check過冇原因 到而家4歲耐唔耐大喊都會有d抖唔到氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞