[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
咁多個絲打講左兩個post 佢都唔明 就放棄佢啦
你睇佢講嘢根本就同蝦乾一樣
直接block埋 唔使睇到
手殘打錯字

明思都有話個仔醜樣,但語氣呀各樣,feel到佢係講笑同埋有種「醜樣得嚟我都鐘意」嘅感覺
蝦乾唔係調侃個仔咁簡單,仲係睇唔起同嫌棄個仔
其實老母講呢句嗰陣都有啲似
如果蝦乾唔係湊到角仔咁樣
鬼有人得閒追擊佢咩

利申:上個po已經block咗
我明呀,所以我一路都有話佢過分左,我自己都係朝早想訓到自然醒先交比姐姐,係上面有人話佢工人咩bb 去買餸我先話都唔出奇,好多媽媽都會,但蝦媽所有做法加埋都真係過分左
呢個時勢仲有媽媽會為咗me time留喺屋企要個姐姐揹埋個B落街買餸?
出面人多口雜咁多菌我咁大個人都唔想出咁多去啦
調返轉你話個阿媽想一個人落街唞下氣要姐姐喺屋企睇B就話啫
唔好合理化啲自私老母嘅行為啦

#生仔真係要考牌
工唔工人姐 工人生佳仔出黎咩
工人跟個仔一世咩
做老母決定要生好心就負返責任啦
疫情咁嚴重 帶個b落街買餸 你瞓醒未呀
On9完未呀
大家 無謂再討論蝦乾啱定錯
因為佢係錯到離譜
唔好再將臭蝦同其他媽媽比較 從而將臭蝦行為合理化
走啦你不如好撚on9
唔想罵戰
我係扮盲定真盲,我一路都話佢過分左同唔岩架wor
你係一邊話佢過份 一邊又話咁樣做唔出奇好多媽媽都會 咁即係咩意思?佢係錯呀不過體諒下啦咁解?
佢湊到佢仔偏頭,1830困黑房,幫仔沖涼由佢喊慢慢拍片係過分,係唔岩,但有時掉比工人/其他親人湊一陣都好正常,咁你話而家疫情就另計啦
件L媽媽又係到曲線推PO
俾你講左
總之而家呢個post就係針對住蝦乾係呢時呢刻做嘅嘢作出評論嘅
呢到啲絲打從來冇講過畀親人/姐姐湊係唔啱
唔該你唔好再自打嘴巴幫完蝦乾又話改口話係呀佢過份咗
亦都唔使攞「其他媽媽都會咁做」係到自圓其說
好行夾唔送
無所謂啦,當傾下計
人地自己咁少去旅行 痴人地去玩仲唔拍個夠咩
點解你哋仲未block佢
我好早之前已經BLOCK左佢 應該係係其他PO見到佢鳩UP頂佢唔順
所以"讚"自己易孕囉
陰濕鬼
我終於頂唔順 block 咗
證明佢個人幾黃
湊一陣係好正常 但蝦乾係掉比人湊之後去做一啲會影響BB嘅野 例如去廁所打卡 去event買餵人奶唔食得嘅減肥藥

即係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞