[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
點解啲牙可以又哨又黃 污污糟糟
好似食咗煙幾十年啲煙剷咁
睇到好想嘔呀好唔療癒囉
p白張相點解唔順便p吓啲牙
其實我好想知點解佢啲黑歷史可以搵極都有
係囉以往追擊kol既post去到咁上下就會推得好慢跟住沉底 就算係屎盤果個都沉沉地了
係得佢可以推到咁耐
講緊佢已經成個月冇出片
好叻呀蝦乾

一兩分鐘呀蝦乾 睇到未呀
好似你咁15分鐘冷血老母冇人性
Beth又屌打蝦乾了
究竟係咪痴線西問㗎呢條

人哋self settle都只係畀小朋友喊兩分鐘咋
我真係好欣賞
佢直程le stop啦
話唔定唔只15分鐘
分分鐘喊到角仔自己收聲
如果每次喊都喊足15分鐘
把聲咪好沙?
有兩個月無出片 有少少掛住蝦乾
想睇蝦乾笑片
佢寧願頂15分鐘喊聲都唔望下個仔都勁
我問老母喊咁耐會唔會缺氧
佢話咁又唔至於 但喊咁耐可能會比自己啲口水眼淚「續」親
入哂風聲沙la日日咁喊法
所以佢個樣成日都咁厭世
平時係街聽啲小朋友喊五分鐘都想死正常人都會睇下小朋友咩事 (要抱/冇安全感/瀨屎瀨尿/想飲奶)林夏夫婦到底點樣自動靜音蝦仔喊聲仲要15分鐘
會好辛苦 扯哂蝦
小學嗰陣比老母打,大喊都索哂氣啦
何況佢只係個幾個月大嘅bb

其實無人天生識做老母
亦好難話邊個育兒方法係完美
個個都係邊做邊學,因材施教啦
但點解蝦乾咁乞人憎?
因為佢無愛心呀!
無愛心都算,又要生,仲要拍片話比人知幾冷血
其他媽媽就算有不足,但付出嘅愛都係100%
蝦乾呢?佢淨係想要個不哭不鬧嘅打卡工具咋
諗起佢困住蝦仔喺黑房喊足15分鐘又食唔飽就好嬲!
食屎啦蝦乾
一定要狙擊到你收皮
我老母都話喊15分鐘太過份 最多5分鐘好抱起佢睇下咩事
因為佢360度全死角已經冇得賣樣賣身材
仲要開口每句gup著脷 冇一個言動唔得罪人
下下扮上菜 自以為大戶人家 又識小小扮代表
(諗住打少少結果都有咁多)
蝦乾
你唔駛做full time job已經唔駛受街外人氣
又有林俊明俾你L狗咁L
又有林夏maid俾你點
你最重要就係做好人地老婆,人地老母
點解成日都要突個蝦頭出黎俾人話?

話我酸蝦乾真係一笑置之
我淨係想講寧寧舍舍得一個正評
蝦乾呀,你覺得自己真心索嗎?

利申,好鍾意人入黎挑機
增添娛樂性,又幫到推Po
記得多D 黎玩啦
多謝樓上嗰位推post
話蝦乾生活美滿 食飯笑撚咗出嚟
我淨係睇到佢唔係大戶人家寒酸個酸
酸桑拿太太大屋咁大咁靚個酸
連登絲打搵錢多過佢 洗乜酸到又乾又削嘅臭閪呀
哈哈 好笑
BB笑
蝦乾:阿B係咪好開心呀 哈哈哈哈
BB喊
蝦乾: 魔音😑/ 唔珍惜上鏡機會/ 係咪覺得我在講你壞話嗎
蝦佳係無表情係蝦乾夾硬話佢開心
擘大個口就話開心笑
最衰你遲入黎
唔係可以叫如沐春風絲pin呢個comments 記錄下有幾多人負皮
宜家又就黎1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞