[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
絲打媽媽有道理
所以蝦公絕對係一擔擔抵畀同事笑
廢柴老公加冇料扮四條老婆
真係祝佢哋百頭到老唔好出返嚟害人
當佢地兩個都無愛心唔想理
但bb喊起上黎又嘈又煩
唔會想睇下咩事 快啲停左佢架咩
佢真係連做KOL呢啲易搵錢既都hea 底揸流攤
Givenchy 唔識讀
Halloween Elsa 妝,化到好似男扮女咁,仲想用果條片打入日本市場都唔好好prep下

佢真係好無腦
蝦乾呢幾日都冇早晨work out同林夏家三人夢幻生活好掛住佢下次再有新post係咪14號好想知蝦仔八個月識自己坐未?(未就仆得街)心急人上
所以唯一解釋係真係慣性動作
身體自動filter out咗喊聲
所以唔會第一時間去停囉
根據上面絲打嘅講法係”le stop”
揸流攤因為BE畀咗個好開頭佢
等佢一路以為呢份工易做
仲好意思覺得自己識管理所以離開mgt agency
而家見哂真章啦
我媽問三十蚊豬肉係咪只係煲兩碗湯佢仲問我條友係咪戇鳩
雖然話coffee係港豬,蝦乾又係港豬,但都狠狠地屌打我蝦
毫無怨言
真係想打巴佢
自視甚高
呢獲唔打沉佢真係唔係連登痴線西

半斤(300g)豬展大約要111蚊
如果30蚊就得81g左右
重量大約得半碗少啲既白飯

而大小就只有上圖豬展既1/4-1/3左右

原來真係少到咁
睇黎絲打老母話搵濃湯寶沖水飲
應該真係仲有味過呢碗湯
佢個掩咀呢
重有原來係《哈哈哈 好笑》
我之前誤會左係哈哈兩聲
原來係三聲
記得佢cos Elsa條片又係
條原生黑眉根本遮唔到
後尾扮喪屍既污漬又是但化,仲撻向下巴位,成個男人咁
擺明又係無試過妝,求其一take過就算啦
有無片?
聽完之後,係咪又撻醫生覺得無開題?

蛋白質無用既話 蝦乾就唔會殘得咁快啦
暗暗沉沉既皮膚 鬆泡泡既身材

好心佢望下同年甚至大過佢既靚媽媽s
咁既姿質都做到BE
姐係舊肉得一啖咁上下 點煲湯
加糖加生粉合乎經濟效益 想幾濃幾甜都得
一塊麥樂雞嘅size
total八粒蜜棗同無花果濃甜到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞