[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
都唔係未知啦
見角仔的發展進度都幾肯定係
差在蝦乾自己接唔接受去唔去做評估啫
又啱 我用錯字
係差在有冇分評估報告 確定
佢老爺奶奶&姑仔,唔知頂唔頂得順佢,每個景點都要拍幾百幅「美照」?
我想佢請到好工人係希望有人湊好個bb 咋, 老土講句bb 係最無辜,其他佢點洗錢/me 唔me time 就唔洗理
我個focus去左𨳒熊貓個private ig
蝦乾個健身教練已提醒佢欠蛋白質
只係佢依然堅持魚蛋當肉
希望角仔未來呢幾日有得保暖好
工人都未必係個個都好
仲要講緊照顧咁細的bb
蝦乾自己已經ftm仲要唔理個bb
搞到個林夏maid疫情咁勁都要帶bb落街買餸
講真佢都係打份工咋
我諗大家都明打工仔的心態係點
角仔好慘 點解有咁的老母
臭臭貓總
秋葵 中醫角度屬性寒涼
本身女人就唔應該食咁多寒涼野 佢只係為左有得痾屎
如果有便便問題 就要食多d油落肚
有少少油先可以便便暢通架

想健康生活 唔係一味食菜食carbs 唔食肉同油膩野就得架
佢老公腫到發水麵包咁喎
冇睇片 有冇講點解把遮係房?
其實蝦乾嫁倒入林家都好幸福 幾次Family trip 都預埋蝦乾,已經好錫佢,當佢係自己人

老爺識得安排family trip,證明有一定財力同知識

兩老住奧運站私樓,又培育倒兩個仔女入大學
(小熊貓細妹都係大學生)

廿幾歲人講野都咁戇鳩尷唔尷尬
佢老婆下盤咁嘅樣都唔肥?
認同老爺有財力 搞得family trip少啲錢都唔成事
不過講到底佢搞旅行都係為咗嘆吓人生
至於肯唔肯課金畀買樓畀小熊貓益埋隻臭蝦
又係另一件事

我蝦真係要勤力啲搓餅孝敬老爺
希望老爺入棺材之前肯課金買樓啦
等我蝦唔使等到分遺產先上到車
蝦公肥左好多喎
睇見我蝦平日食落肚嘅嘢 又乾又涼又無營養
油都無滴 五層肉/豬手/牛筋都冇見影
都估到佢係經常便秘
有個咁on9既狗屎包新抱(自稱媳婦
真係家門不幸
魚仔湯好花心機,同埋都要買50蚊魚仔,到底30蚊豬肉係幾多
老爺特登安排cooking class
同埋記得落薑呀唔係腥到貓都唔撚飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞