[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
點睇唔返工又唔做家務既另一半
https://lih.kg/2370108
著到咁不如牛仔褲加tee 再加mcq波鞋
casual風
你講完我先特登去睇 一直以為佢著左條白色連身裙原來下面有條褲
P到啲白色位反曬光
佢自己做返反光板?
仲話自己識影相
小熊貓俾人train到成隻狗咁聽話 唔會有怨言嘅
平時同男友屋企人出街食飯我連打卡相都唔會點影
雖然話KOL係工作啫 但你可以自己揀拍咩唔拍咩㗎嘛
連老爺安排嘅cooking class都係咁拍拍拍
要個老公煮兩份就真係多咗
唔識做人真係抵人哋兩老唔錫你
你買$50魚豪過蝦乾用$30買豬肉㗎喇
唔洗呀,你搵過另一檔買喇,次次都劏好先比我㗎
成日係度諗 究竟蝦乾係咪一味以為湯夠甜就等如好飲同足料 所以起勢咁落蜜棗同無花果
明思個仔滿月無耐都多反應過角仔呢啲先叫笑呀,唔係郁吓個口發呆就叫笑
好鍾意睇明思個仔 勁可愛
https://youtu.be/8beNqwiPl_4

我跟呢個人煮 梭羅魚仔湯
魚仔無穿無爛
真係勁鮮甜
佢有好多魚湯教學 超級正
第四張相連佢隻腳都睇唔到 變咗透明
話佢藍應該有高估咗佢佢應該唔知發生緊咩事,各打50大板就以為自己好清高個d無知c9 type
無十成都九成,啊乾睇路
一係長短腳(可能天生
一係交叉忍尿腳(可能尿頻

仲要自稱工作狂
為左營造自己皮膚白既假象,第4張條褲完全消失埋
第1張 我次次睇都嚇親,明明唔係肥都著到好似水桶咁
對鞋又醜 仲要紥埋馬尾強國耕田婆去香港迪士尼玩啲style
削肩真係唔係人人都著得
佢隻紫紅好鬼核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞