[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(37)

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
仲要自己個仔幫佢拍
老爺安排既節目,自己個仔無得玩,仲要比新抱利用做經驗kol事業既節目.....
佢其實係咪已經有產後抑鬱 點解做d嘢可以咁反智
小熊貓自己都估唔到做big4經理搵55k+一個月
買個千幾二千蚊fred perry書包都有說話要聽

而家仲要一個養起頭家 好慘
小熊貓本身應該有少少豆雞
但so far 呢個樣好好多
宜家30歲未到(?)就中年發福咁
上面堆圖忍唔住比負皮
成日主打小資女路線 邊忽似小資女
淘寶風黎架喎
同私樓影相
大家會發現佢腳短 所以一定要咁伸出來
屌 佢懶係嘢係要打「書面語」咋嘛
正常人都打一條魚㗎啦
不倫不類啲中文
有心拍嘅話set個腳架仔影time-lapse 又有footage又可以live in the moment
係佢唔咁做啫 係要人手拍係咁講廢話
佢瞓到八個鐘
出片由隔星期變每星期
仲拍得好開心
小熊貓結婚果排做緊audit 都未走樣
如果家庭旅行見到佢地2個掛住拍片我會覺得好唔尊重
搞得旅行都係想一齊玩 溝通下
拍片留返2公婆自己旅行點拍都得啦
係要時間同心機嘅
我話我cheap 係真係講緊價錢
因為大概$50一碟個d魚仔可以煲到好夠味嘅湯
如果用豬肉要$100以上
我覺得用魚煲抵d所以通常煲魚湯姐

我又要認多次cheap
我有時會夾番舊肉出黎 mit絲炒乾整肉鬆撈下粥之類
煲多次湯就無可能
就算有味都唔想再用啦
佢fing個死人袋出黎好撚柒
有愛牌著左上身 show 晒出黎就出得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞