召集所有精神病情緒病患者(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

你唔好放大自己既難受感覺,你係可以控制到
你寫「我好孤獨。」喺張紙,或者打落電話筆記本
你每次一諗起呢樣嘢就劃一劃,五劃就一個正字咁
咁你就慢慢開始唔會成日諗唔開心既事

我會搵嘢分散注意力
或者諗到極致 俾自己情緒發洩出嚟

果一刻真係好無力咩都做唔到咁 依家只可以等佢過

你試下跟我咁做,一諗起就劃一劃

咪咁sad啦,其實你呢個只係一個心理問題
搞得店架
8月轉去明心樓覆診,有咩要注意?
本身係child psy 好掛住e2

無去覆診會寄信比你同打比你。

安已不

你唔好放大自己既難受感覺,你係可以控制到
你寫「我好孤獨。」喺張紙,或者打落電話筆記本
你每次一諗起呢樣嘢就劃一劃,五劃就一個正字咁
咁你就慢慢開始唔會成日諗唔開心既事

我會搵嘢分散注意力
或者諗到極致 俾自己情緒發洩出嚟

果一刻真係好無力咩都做唔到咁 依家只可以等佢過

你試下跟我咁做,一諗起就劃一劃

咪咁sad啦,其實你呢個只係一個心理問題
搞得店架

thanks
驚恐發作,入唔入a&e好.........

驚恐症真係唔係咁熟悉,唔係好知道點樣可以正確咁幫到你
同自己講冷靜啲咁樣自我催眠有冇用?

唔得,我心跳得好快,呼吸困難
心好實,覺得自己就嚟死

心好實,覺得自己就嚟死

P.s已食兩粒xanax
食完飯想嘔

心好實,覺得自己就嚟死

P.s已食兩粒xanax

行為治療果類已經幫唔到你?
我諗我就嚟死..........
我諗我就嚟死..........

冇事架冇事架!

安已不

E2 d人好好既?
原來係一字絲,你ive post咁活躍會唔會畀人起底

你竟然認得我
咁容易比人起底咩

你竟然認得我
咁容易比人起底咩

唔好成日亂食藥啦
落街跑下都好開心

幾有興致 不過今日落硬雨
前幾日太急進同人表白

依家好似嚇親人 唔係好敢覆我

放左工冇咩心機溫書

對唔住呀
我知你見唔到

你竟然認得我
咁容易比人起底咩

唔好成日亂食藥啦
落街跑下都好開心

做運動
前幾日太急進同人表白

放左工冇咩心機溫書

對唔住呀
我知你見唔到

你係咪擺錯post

安已不

E2 d人好好既?

係呀,姑娘好過青山多多聲
前幾日太急進同人表白

放左工冇咩心機溫書

對唔住呀
我知你見唔到

你係咪擺錯post

唔係
俾我講下
大家有冇興趣開返個tg gp
前幾日太急進同人表白

放左工冇咩心機溫書

對唔住呀
我知你見唔到

你係咪擺錯post

唔係
俾我講下

大家有冇興趣開返個tg gp

喺度傾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞