召集所有精神病情緒病患者(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
召集所有精神病情緒病患者(3)
https://lihkg.com/thread/202947?ref=ios
留名
會唔會有tg group
別人笑我太瘋癲
男人黎講,無啦啦有精神病好多機會係打得太多J
留名
lm
會唔會有tg group

喺度傾啦

太迷信

好似話會釋出血清素(serotonin)嘛

太迷信

你試下打得太多,可能你體質好冇事,唔袋表其他人都係
我岩岩喊左一個鐘
就係因為我呀哥鼻鼾聲搞到我訓唔到
然後好燥 之後喊 之後係咁屌自己因為咁小事唔開心
然後去左攞野傷害自己 又下唔到手 然後又屌自己廢

有無人明

聽鼻寒聲真係好辛苦
以前考dse日日比鼻寒嘈到四五點先訓到
第日六點幾又要起身

太迷信

你試下打得太多,可能你體質好冇事,唔袋表其他人都係

有冇文獻支持,我有啲懷疑係呢樣野造成,以前真係好撚咸濕唔識控制自己慾望
其實係咪自己逼出黎?
我一度懷疑自己有
其實係咪自己逼出黎?
我一度懷疑自己有

可以咁講,一定有性格影響,同一件事有人冇野有人變左情緒病,不過都要有啲事件誘發出嚟
其實係咪自己逼出黎?
我一度懷疑自己有

可以咁講,一定有性格影響,同一件事有人冇野有人變左情緒病,不過都要有啲事件誘發出嚟

大家細過有冇家庭暴力?
做人真係好撚攰...
其實係咪自己逼出黎?
我一度懷疑自己有

大家細過有冇家庭暴力?

我有 好大陰影
到宜家都好驚施暴者
劉個明
其實係咪自己逼出黎?
我一度懷疑自己有

大家細過有冇家庭暴力?

我有 好大陰影
到宜家都好驚施暴者

冇,但屋企關係唔太close,老母成日逼我做無聊野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞