召集所有精神病情緒病患者(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
其實大家發作時食xanax, 會唔會都要KEEP 住食2日, 即係幾次先可以完穩定返, 其實我仲係好抗拒食鎮仔, 我成日食一次之後都死頂, 睇下耐0的有無好, 但個人其實仲係唔定, 我唔知係忍好定唔忍好
其實大家發作時食xanax, 會唔會都要KEEP 住食2日, 即係幾次先可以完穩定返, 其實我仲係好抗拒食鎮仔, 我成日食一次之後都死頂, 睇下耐0的有無好, 但個人其實仲係唔定, 我唔知係忍好定唔忍好

我panic jj
通常一劑搞掂
不過有排由廢青去返番工
晚晚都要食
好似而家個反應大左

我即係發作食咋, DEANXIT先日日食

我panic jj
通常一劑搞掂
不過有排由廢青去返番工
晚晚都要食
好似而家個反應大左

日日食好似好難甩, 不過我聽講有0的晚晚訓唔到都好似會照晚晚食

我panic jj
通常一劑搞掂
不過有排由廢青去返番工
晚晚都要食
好似而家個反應大左

日日食好似好難甩, 不過我聽講有0的晚晚訓唔到都好似會照晚晚食

已甩

知唔知DEANXIT 難唔難甩, 因為我由幾日前醫生先叫我要日日食, 食到佢覺得停先可以停

我panic jj
通常一劑搞掂
不過有排由廢青去返番工
晚晚都要食
好似而家個反應大左

已甩

知唔知DEANXIT 難唔難甩, 因為我由幾日前醫生先叫我要日日食, 食到佢覺得停先可以停

我食開,唔記得食都無咩影響,無癮

我panic jj
通常一劑搞掂
不過有排由廢青去返番工
晚晚都要食
好似而家個反應大左

已甩

我食開,唔記得食都無咩影響,無癮

咁就好, 因為我問個醫生, 佢話唔怕, 仲話食住一粒, 佢話下次球診無咩就加到早午一粒, 佢話食完個人穩定0的, 同埋較少副作用
我識個朋友有抑“屈“ 然後食藥肥左好多,身體又差
之前搵左個教練教佢做運動,個人體力好左,瘦返d,個人好似開心返d,同自信左小小

ps 佢屋企本身有小小錢,唔駛佢返工

工作量一大啲就頭痛手震 救命好辛苦

工作量一大啲就頭痛手震 救命好辛苦

好討厭自己嘅情緒會大起大跌
好怕心情唔好嘅時候講嘢會傷害到人

岩岩今日終於覺得個人清醒返, LEXAPRO加左半粒, 幾日先開始有作用, 呢幾日好開心多謝咁多巴絲一齊吹水, 了解左好多, 呢幾年黎都係一個人面對, 呢個月會積極夾藥同腸胃科一齊治療我個IBS
另外最主要想問下, 大家有無咩書心理勵志書推介, 之前買左本每一天都是放手的練習, 其實太多書, 真係唔識揀邊0的好
岩岩今日終於覺得個人清醒返, LEXAPRO加左半粒, 幾日先開始有作用, 呢幾日好開心多謝咁多巴絲一齊吹水, 了解左好多, 呢幾年黎都係一個人面對, 呢個月會積極夾藥同腸胃科一齊治療我個IBS
另外最主要想問下, 大家有無咩書心理勵志書推介, 之前買左本每一天都是放手的練習, 其實太多書, 真係唔識揀邊0的好

大家都係同路人
搵返自己真係幾開心,好似捱左咁耐都係值得
各位巴絲好 有d困惑想問下大家
呢排個人情緒好易大起大落
甚至有時會想自殺(雖然個念頭好快會打消)
同埋呢排覺得自己好似好多野都過份擔心
係會諗到訓唔到覺 好怕突然有咩事發生咁
係咁叫自己冷靜 但發現做唔到
以前都有類似感覺 但呢排開始越黎越強烈
但又唔知可以點做
有時好辛苦 又唔敢同人講
但一亂諗野既時候真係覺得個人就黎痴線就黎死咁滯
各位巴絲可唔可以比d意見我

大家都係同路人
搵返自己真係幾開心,好似捱左咁耐都係值得

呢幾年先知個人清醒係幾難既事
懷疑自己有病
可以點做
留個靚名
但又唔知可以點做

搵家庭醫生寫轉介信排期先
但又唔知可以點做

搵家庭醫生寫轉介信排期先

我正打算6月排期睇政府, 我有一個睇開家庭醫生4年, 係開緊精神科藥物我食既, 上個月就轉左去個精神專科睇, 咁如果我排期, 係咪搵返跟左我4年既家庭醫生寫轉介會好d?定搵精神專科寫會排得快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞