召集所有精神病情緒病患者(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

做運動,我會去跑步

最近試緊mindfulness,唔知有冇效
無上兩三日
因為復發

但係𠵱家無事
無上兩三日
因為復發

但係𠵱家無事

抖下啦
有無人有腸胃焦慮症, 仲食左血清素幾年, 都仲未醫得好, 今日仲轉左去睇另一個私家精神科, 好貴, 但唔好又驚恐發作我可以點😭

去到邊都要帶定xanax
試過兩次喺公眾地方panic attack ,好恐怖 之後就唔敢唔跟身

有無同路人 xanax 伴我行
去到邊都要帶定xanax
試過兩次喺公眾地方panic attack ,好恐怖 之後就唔敢唔跟身

有無同路人 xanax 伴我行

之前成日搭緊地鐵嗰陣panic attack
依家筆袋入面一定有一排xanax

有冇人同我一樣明明自己睇緊精神科情緒都好唔穩定 但成日都覺得自己唔洗食藥都會冇事
每一次抑鬱一發都會揸住成袋安眠藥喊好想死瞓覺又瞓唔到 覺得比左好多負擔人 但又冇勇氣死

思覺失調算唔算

都可以上youtube 睇同聽,帶住來做
有冇人同我一樣明明自己睇緊精神科情緒都好唔穩定 但成日都覺得自己唔洗食藥都會冇事
每一次抑鬱一發都會揸住成袋安眠藥喊好想死瞓覺又瞓唔到 覺得比左好多負擔人 但又冇勇氣死

我睇緊精神科, 但都係好反覆, 轉過藥, 亦都夾過幾隻藥食

Same as u 成日好想死,呢排有返自言自語
但又唔想食藥(自己揀藥食)
我呢排濫用stilnox ,琴晚又食左四粒
成日plan 點自殺
思覺失調算唔算

有咩症狀?

成日plan 點自殺

曾經試過有一排好返d, 一減藥就覺得好辛苦, 之後就好抗拒食加藥轉藥或者發作時食救命藥, 成日去到講唔到野個刻先去食, 辛苦左好多日, 其實最後都係要靠藥,個感覺好無助, 食完好內疚, 覺得本身係應該唔使食藥都唔會死

成日plan 點自殺

曾經試過有一排好返d, 一減藥就覺得好辛苦, 之後就好抗拒食加藥轉藥或者發作時食救命藥, 成日去到講唔到野個刻先去食, 辛苦左好多日, 其實最後都係要靠藥,個感覺好無助, 食完好內疚, 覺得本身係應該唔使食藥都唔會死

醫生出左lexapro 10mg比我 由兩粒半減到變一粒 屋企人個個以為我情況好左其實係我由始至終都冇食過 但到一病發就會痴線 每一次病發男朋友淨係識唔出聲之後就叫我食藥 真係好想死
我會自言自語

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞