召集所有精神病情緒病患者(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
你係咪驚人地睇到你食相唔好睇?
定係有其他原因?

其中一個原因
係位食周身唔自在
我開左個tg比大家入去傾https://t.me/Thischanel
你係咪驚人地睇到你食相唔好睇?
定係有其他原因?

其中一個原因
係位食周身唔自在

完全理解唔到點解唔同同事出去食飯,再唔係你可以自己出去食飯,睇黎你既問題都幾嚴重。
野都唔食邊有精神做野

淨係呢樣野唔使睇既
仲有無其他特徵

你精神緊張得滯
你工作上有咩擔心緊?
邊啲位唔熟?

打漏左#幾
我做野真係錯漏百出

話晒你都係新人,一般黎講同事唔會太在意你做錯野,問題在於你太介意人地點睇你多過你真係做唔掂
但係做咩飯都唔食?

飯都唔食 專注力會下降
我好鍾意打機,但係真係有努力讀書,奈何集中不到
試過去圖書館朝九晚十,溫左d咩呢
成碌廢柴咁

我都係 不過係出左黎做野先會

今晚考試啦

注意力不足,我都有,溫書溫得十分鐘
另外你睇下社交焦慮中唔中自己d徵狀
仲有最重要,你覺得你以上講既野有幾影響日常生活?
如果程度係你覺得好困擾,一定要搞店佢,唔係就生活得好唔滿意,你要去尋求專業建議

我屋企人就反而成日話我,係你懶姐,邊度係你注注力唔好,你由細到大都係無心機讀書,因為我印象中我小學果時,坐係張椅度唔夠幾分鐘就要起身,完全唔可以集中咁溫書,就會變左玩下筆,四圍望,到大左,要我專心咁打一份文件,我就覺得好辛苦,打三行就好難頂,攪到要拖左成幾個鐘先完成到,到宜家要溫書,望兩望又諗其他野

中曬,好似宜家我做緊個group project做左十秒,我就上左黎連登打緊我宜家打緊既野

注意力不足,我都有,溫書溫得十分鐘
另外你睇下社交焦慮中唔中自己d徵狀
仲有最重要,你覺得你以上講既野有幾影響日常生活?
如果程度係你覺得好困擾,一定要搞店佢,唔係就生活得好唔滿意,你要去尋求專業建議

我屋企人就反而成日話我,係你懶姐,邊度係你注注力唔好,你由細到大都係無心機讀書,因為我印象中我小學果時,坐係張椅度唔夠幾分鐘就要起身,完全唔可以集中咁溫書,就會變左玩下筆,四圍望,到大左,要我專心咁打一份文件,我就覺得好辛苦,打三行就好難頂,攪到要拖左成幾個鐘先完成到,到宜家要溫書,望兩望又諗其他野

中曬,好似宜家我做緊個group project做左十秒,我就上左黎連登打緊我宜家打緊既野

depression幾個月,
食左brintellix 3星期頂唔順,
轉左lexapro 食左3星期 都係無乜好轉 仲要食左lexapro失眠,
呢家無番工 日日都係energy 無motivation 乜都唔想做 好辛苦 好想有好轉

我係食lexopro(SSRI)唔得
轉pristiq(SNRI)都ok
但有事發生又變差咗
轉brintellix就好返啲
仲有好多藥可以試 ching要保持信念堅持落去
我好鍾意打機,但係真係有努力讀書,奈何集中不到
試過去圖書館朝九晚十,溫左d咩呢
成碌廢柴咁

我都係 不過係出左黎做野先會

今晚考試啦

加油啦
啱啱睇完醫生
有冇人有軀體化障礙,身體有啲好荒謬既症狀,但又真係感覺到好困擾,例如個鼻聞野愈來愈鈍,同過屋企人講佢話你又唔係做輯毒犬聞唔到咪聞唔到明明唔煙唔酒硬係有啲小病症困擾我影響我情緒
屌自殺好好玩咩?
有冇人有軀體化障礙,身體有啲好荒謬既症狀,但又真係感覺到好困擾,例如個鼻聞野愈來愈鈍,同過屋企人講佢話你又唔係做輯毒犬聞唔到咪聞唔到明明唔煙唔酒硬係有啲小病症困擾我影響我情緒

你係咪鼻敏感呀

讀緊咩

你係咪鼻敏感呀

右邊鼻係有腫左少少,但左右邊都唔太靈,同埋病發左先開始個鼻塞同個期勁流鼻血,我控制唔到覺得係有關連既事
我開左個tg比大家入去傾https://t.me/Thischanel

入唔到。

入唔到。

入唔到。

屌自殺好好玩咩?

唔好呀

讀緊咩

MSc IT
我剷左,因為唔知點解有人講發唔到言

讀緊咩

MSc IT

我讀HD已叫救命(唔係讀書材料)
試吓呢個得唔得
https://t.me/MHdirect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞