召集所有精神病情緒病患者(4)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
8月轉去明心樓覆診,有咩要注意?
本身係child psy 好掛住e2

無去覆診會寄信比你同打比你。
8月轉去明心樓覆診,有咩要注意?
本身係child psy 好掛住e2

女醫生條裙好短

你唔好放大自己既難受感覺,你係可以控制到
你寫「我好孤獨。」喺張紙,或者打落電話筆記本
你每次一諗起呢樣嘢就劃一劃,五劃就一個正字咁
咁你就慢慢開始唔會成日諗唔開心既事

我會搵嘢分散注意力
或者諗到極致 俾自己情緒發洩出嚟

同人相處,其實唔一定要面對面
就好似你而家咁,上下討論區已經係一個渠道同人相處
如果你唔想同人面對面,何不去send一個訊息比朋友?
唔好怕煩到人,因為只要人地得閒,佢地就會覆你。人地分配時間的事,你唔需要為人地過於擔心。
如果你唔想搵朋友,都可以上網同其他人傾下計,網上都有唔少人可以成為你嘅樹窿,咁就唔使怕煩到人。加油!

ps 如有需要,我一定會聽你講,不妨響我張form留個telegram,或者inbox我個page
點解你要開fb page 應該唔係搵錢
之前識個ptgf有情緒病
次次食完藥好似食左春藥咁勁淫
藥效過左仲會唔記得自己講過d咩

當然,我唔係想出名,唔係想搵錢

然而,我個人覺得,要幫人,首先要集結人,而fb page好可能就係一個好好嘅渠道。

我一個人嘅力量未必足夠,所以我一方面集結需要幫助嘅人,一方面集結樹窿們,而需要幫助嘅人又可以互相交流。

總言之,我希望建立一個社群,fb係一個好好嘅平台,而大家可以一齊行呢條路,比大家一個信息:you are not alone

fb page唔係淨係搵錢嫁 orz
之前識個ptgf有情緒病
次次食完藥好似食左春藥咁勁淫
藥效過左仲會唔記得自己講過d咩

食完唔係應該無性慾咩?

然而,我個人覺得,要幫人,首先要集結人,而fb page好可能就係一個好好嘅渠道。

我一個人嘅力量未必足夠,所以我一方面集結需要幫助嘅人,一方面集結樹窿們,而需要幫助嘅人又可以互相交流。

總言之,我希望建立一個社群,fb係一個好好嘅平台,而大家可以一齊行呢條路,比大家一個信息:you are not alone

用到真名就好難有人肯講
自爆嗰吓會有壓力

用到真名就好難有人肯講
自爆嗰吓會有壓力

你講到重點,好聰明
所以我用嘅都係匿名工具
大家可以選擇匿名定實名

唔知大家有冇聽個secret page同hk dry club嘅inboxme?
兩者都係匿名分享同交友嘅例子。
google form係唔會追蹤到你嘅身分
telegram亦追蹤唔到有關你嘅任何資料包括你嘅電話
所以,就算係管理員,或者同你接觸嘅任何人,都冇辦法知道你係咩人
歡迎你黎呢個post留言,但請你唔好再喺度宣傳,呢個並唔係呢個post既原意
要宣傳你開個post宣傳
歡迎你黎呢個post留言,但請你唔好再喺度宣傳,呢個並唔係呢個post既原意
要宣傳你開個post宣傳

對唔住,只係有人問,我答返
正式宣傳我只係宣傳左一次,之後我保證唔會再響呢一度宣傳
多謝樓主

我會搵嘢分散注意力

果一刻真係好無力咩都做唔到咁 依家只可以等佢過

同人相處,其實唔一定要面對面
就好似你而家咁,上下討論區已經係一個渠道同人相處
如果你唔想同人面對面,何不去send一個訊息比朋友?
唔好怕煩到人,因為只要人地得閒,佢地就會覆你。人地分配時間的事,你唔需要為人地過於擔心。
如果你唔想搵朋友,都可以上網同其他人傾下計,網上都有唔少人可以成為你嘅樹窿,咁就唔使怕煩到人。加油!

就係send message俾朋友都唔覆 好矛盾 唔想煩到人又唔想咁孤單

男人黎講,無啦啦有精神病好多機會係打得太多J

太迷信

你試下打得太多,可能你體質好冇事,唔袋表其他人都係

有冇文獻支持,我有啲懷疑係呢樣野造成,以前真係好撚咸濕唔識控制自己慾望

係唔會有,打j有害係以訛傳訛
無諗住再討論有無害,有興趣自己搵資料

你男定女,打j好明顯傷腎wo,打得多會打到虧,精神出問題係首先身邊傷到咁上下,加一d事件引發,
你試下問下有幾多個男精神病人,曾經沉迷打j,中醫都話打j傷身傷腦,
係西醫無害論害死唔少大好青年
唔係點會有人發起戒j
我就係打完j,精神勁差,成日提唔起勁,戒左之後有好轉,

西醫係支持人打j(因為佢地個套無害論)

中醫係講打j有害
留名

我會搵嘢分散注意力

你試下跟我咁做,一諗起就劃一劃
我就係打完j,精神勁差,成日提唔起勁,戒左之後有好轉,

西醫係支持人打j(因為佢地個套無害論)

中醫係講打j有害

我係西方觀點

我會搵嘢分散注意力

你試下跟我咁做,一諗起就劃一劃

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞