【科幻冒險多甜】《一場末日危機,令患上中二病的我變成救世者》

811 回覆
37 Like 7 Dislike
推推
恭喜貓貓
「後來點樣?」

「後來馬利亞聽聞彌賽亞嘅事跡,竟然未經撒旦大人嘅同意,擅自走去彌賽亞參加飲宴嘅地方,喺彌賽亞面前叫對方解放佢。

就喺眾目睽睽之下,馬利亞先攞出一個盛滿香油膏嘅玉瓶出嚟,再走到彌賽亞背後,跟手挨住彌賽亞隻腳起勢喊。

佢以淚水整濕彌賽亞隻腳,然後用嘴舔乾淨,最後將香油膏抹上。」對於陳蓮娜的露骨描述,日光聽得目瞪口呆。

「正因為受到馬利亞唆擺,彌賽亞私底下運用自己嘅力量,將撒旦大人驅趕出馬利亞嘅身體,後來更加娶咗馬利亞為妻,所以撒旦大人非常痛恨呢個曾經背叛佢嘅妓女。」

當日光聽取完陳蓮娜的彙報後,雙方便終止了視像會議。

「入嚟。」陳蓮娜向著會議室外呼叫。

進來的人是洛不凡。
到我推
多謝古
咦~出唔到個兄字嘅
都一樣姐,唔緊要啦
各位早晨!
早晨呀古兄
多謝路人兄捧場
第三十五章:桌上遊戲

「過嚟我身邊。」陳蓮娜以命令的口吻向洛不凡說。

洛不凡猶如看見勾魂使者一樣,不經不覺間一步一步向陳蓮娜逐漸靠近。

「我啲唇膏到底好唔好味?」

「老闆妳真識講笑。」

「不如就由你直接試真啲。」陳蓮娜說畢,一張嘴唇立即深深印在洛不凡的嘴巴上,彼此接吻的動作就如小孩塗鴉一樣把唇膏的版圖擴展到對方的面頰上,形成兩個血色的恐怖圖騰。

誘惑戲碼過後,陳蓮娜應聲進入戲肉。她首先把雙方身上的衣服徹底扒光,露出自己胸前的雪白巨乳和下身的陰暗地帶後,隨即將洛不凡按在巨型會議桌上,整個人索性移師桌面,

並以騎乘姿勢瞄準及吞沒對方的命根,動作一氣呵成,沒半點尷尬和猶豫,過程就如品嚐一道美味的小菜一般。

「老闆妳咁做唔怕.......有手尾跟?」

「呀.......呀.......呀.......呀.......」陳蓮娜藉著劇烈扭腰去令下半身產生無比的快感。「傻仔,呢度我話晒事,唔通你冇聽過咩叫做及時行樂?」
早晨呀古兄
記得中出
收到!
「呀.......呀.......呀.......呀.......」一下終極呼叫聲中,二人水乳交融,身體在不隨意肌牽動之下達致頂峰高潮。

激戰過後,二人躺在會議桌上,任由彼此的體液沾濕桌面。

「我係唔會虧待幫我做野嘅人。你仲有冇頭痛?」陳蓮娜率先開口問道。

「多謝關心,我突然間覺得好咗好多。」

「咁係因為同我做愛可以醫病。知冇?」

「明白。」

「我想問你上次係咪被嗰個女仔插傷?」

「對唔住。如果唔係遇上其他人插手嘅話,我可能早已經捉咗條女個靈魂返嚟。」

「唔緊要,反正遲早我會親自出手。」
各位早晨!
第三十六章:兄妹重逢

估唔到上次我叫辛梓玲幫手約曉彤出嚟見面,話咁快佢已經辦妥,就喺今日,我哋約咗一齊出嚟飲咖啡,點知曉彤一早已經到咗,於是我同辛梓玲喺外面約好先入咖啡店。

一入咖啡店門口,我離遠見到一個身穿藍色鬆身T恤,擁有知性美嘅女仔坐咗喺窗邊卡位,佢就係曉彤!

「曉彤!」我隨即開口叫阿妹,但佢好似只認得辛梓玲,對我開名叫自己有啲不知所措。

「請問你係......邊位?」曉彤起初猶疑咗一陣,但佢竟然咁樣開口:「我記得,你個樣生得好似我阿哥,係上次出席佢喪禮嗰個朋友。」

「我其實......係妳阿哥......嘅朋友。」說話到嘴邊,我竟然冇勇氣去解釋。

「佢真係妳阿哥......嘅朋友,依家介紹妳認識,佢都係叫阿當。」眼見情況尷尬,辛梓玲決定仗義幫忙。

「唔緊要,阿哥嘅朋友就即係我朋友啦。況且你令我想起佢個樣,我真係好掛住佢......」講講下,曉彤竟然喊咗出嚟。

我俾咗張紙巾過曉彤抹眼淚,同時叫咗三杯咖啡一齊飲。為避免尷尬,我決定曲線進入正題:「其實我係國際刑警,依家我查緊妳阿哥單CASE,我懷疑佢嘅死係另有內情。」
早晨呀古兄
早晨貓貓
忙裏偷閑過黎推一推 古兄加油
大家咁話
各位早晨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞