『薪火post』BNO 續期資訊(8) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 0 Dislike
fd 舊版

關東

後面跟China 呀

都係廣東 ..好多譯音
仲有冇 更新中

may會不會下台
process 啱啱好一個禮拜 今日dispatched
may會不會下台

佢個死樣應該唔會肯落
比大家參考下
我個BNO過左期十幾年 我網上比完錢之後 張form要countersign 不過我冇理佢冇簽 住址證明比銀行信 寄埋出世紙正本
上星期六寄出 到今日見到個status成功轉左dispatched
依家續仲平呀
仲有冇 更新中

葵涌有冇相
仲有冇 更新中

咁我當年寫kwai tsing 好好彩冇出事
仲有冇

咁多樣化

幾時到 Hong Kong Island

屌,我真係想過幾年續既時候寫 Hong Kong Island
去台灣應該都唔會有問題

因為有Hong Kong

仲有冇

咁多樣化

幾時到 Hong Kong Island

屌,我真係想過幾年續既時候寫 Hong Kong Island
去台灣應該都唔會有問題

因為有Hong Kong

寫維多利亞城囉
過期十年 幼稚園相 身份證護照出世紙全部副本 有副簽欄但無副簽
無提供Grandfather資料但有解釋
住址證明用左學校叫我交學費嘅信 因為其他信都係中文地址

25/05 郵局寄掛號40$
30/05 being processed
05/06 dispatched
06/06 收到SMS
08/06 兩份一齊寄到

睇黎佢地都幾鬆手 驚副簽嘅可以去試下
多謝咁多位有份留言同寫DOC嘅巴打

首先都thanks all
同你差唔多時間 我都share下
過期11年
有副簽欄但無副簽
無提供Grandfather資料但有解釋(只係申請info話細細個已經過身 唔交過信)
提交文件:身份證彩copy,護照彩copy,bno正本,相x2, 出身紙正本, 老豆老母結婚正本
住址證明用左cre
無副簽人無解釋過

30/05 郵局寄掛號50$
05/06 being processed
09/06 dispatched
等緊收sms 同 dhl
過期十年 幼稚園相 身份證護照出世紙全部副本 有副簽欄但無副簽
無提供Grandfather資料但有解釋
住址證明用左學校叫我交學費嘅信 因為其他信都係中文地址

25/05 郵局寄掛號40$
30/05 being processed
05/06 dispatched
06/06 收到SMS
08/06 兩份一齊寄到

睇黎佢地都幾鬆手 驚副簽嘅可以去試下
多謝咁多位有份留言同寫DOC嘅巴打

首先都thanks all
同你差唔多時間 我都share下
過期11年
有副簽欄但無副簽
無提供Grandfather資料但有解釋(只係申請info話細細個已經過身 冇交過信)
提交文件:身份證彩copy,護照彩copy,bno正本,相x2, 出世紙正本, 老豆老母結婚正本
住址證明用左cre
無副簽人無解釋過

30/05 郵局寄掛號50$
05/06 being processed
09/06 dispatched
等緊收sms 同 dhl

改正錯字
依家續仲平呀

又BINC

之前話等英磅平個D呢
仲有冇 更新中

我有
仲有冇 更新中

我有

share睇睇
LM等睇kwai chung
仲有冇 更新中

我有

share睇睇

去親日本都要拎身份證
仲有冇 更新中

我有

share睇睇

去親日本都要拎身份證

依D真係要放落template 貼堂
仲有冇 更新中

[/quote][/quote][/quote]
仲有冇 更新中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞