『薪火post』BNO 續期資訊(8) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 0 Dislike
96年過期 bb樣相 仲要俾人剪左角
佢叫我副簽 但我冇理佢
我寄左我本舊bno,2本舊特區,1份用緊嘅特區影印本仲有老豆同老母嘅過哂期bno,出世紙正本

仲寄埋以下嘅正本:
幼稚園成績表,小學成績表,中學成績表
大學學生證,外國車牌,padi卡,全部都有相

打左段野解釋點解俾人剪角同冇副簽但我有一堆野可以prove到係我黎嘅

11號寄 16號dispatched 22號收到
勁快手

佢叫我副簽 但我冇理佢
我寄左我本舊bno,2本舊特區,1份用緊嘅特區影印本仲有老豆同老母嘅過哂期bno,出世紙正本

仲寄埋以下嘅正本:

打左段野解釋點解俾人剪角同冇副簽但我有一堆野可以prove到係我黎嘅

勁快手

佢叫我副簽 但我冇理佢

仲寄埋以下嘅正本:

勁快手

洗唔洗呀
我直情得返有相嗰頁
揀 replace a damanged passport 搞掂
咩extra 野都無比,同renew 一樣。
佢叫我副簽 但我冇理佢

仲寄埋以下嘅正本:

勁快手

洗唔洗呀
我直情得返有相嗰頁
揀 replace a damaged passport 搞掂
咩extra 野都無比,同renew 一樣。
我唔想俾佢彈返轉頭 我寧願做多小小 又唔洗死

即刻上水

激到上水

還在研究有咩理據可以隊佢

泰國果邊真係無回覆?
我唔想俾佢彈返轉頭 我寧願做多小小 又唔洗死

即刻上水

激到上水

泰國果邊真係無回覆?

成二十年前既資料 應該冇啦
連出世紙都比英國整唔見埋

即刻上水

激到上水

泰國果邊真係無回覆?

sam 好似唔係喺香港出世?
(太耐唔記得鳥)

即刻上水

激到上水

泰國果邊真係無回覆?

(太耐唔記得鳥)

btw 香港嘅出生記錄應該由七十年代前開始就係香港政府自己管架喎,應該冇去過本土?

即刻上水

激到上水

泰國果邊真係無回覆?

冇...
係連acknoledge都冇
email唔回覆

泰國果邊真係無回覆?

(太耐唔記得鳥)

香港啊

泰國果邊真係無回覆?

(太耐唔記得鳥)

香港啊

都啱呀,出生記錄應該係喺晒香港
英國搵唔到嘅只係 BDTC 記錄咋,英國應該冇出生記錄

泰國果邊真係無回覆?

(太耐唔記得鳥)

香港啊

都啱呀,出生記錄應該係喺晒香港
英國搵唔到嘅只係 BDTC 記錄咋,英國應該冇出生記錄

然後呢?有冇論點比我
sam 巴
sam 巴

28-05-2017 11:48 英國 送達處理中心(目的地互換局)
搵唔到人副簽
http://travel.ulifestyle.com.hk/DetailNews.php?id=ADgRYREtA3MMLw
呢篇野咩事
查都唔查就出文

應該有一批人即刻狗衝
http://travel.ulifestyle.com.hk/DetailNews.php?id=ADgRYREtA3MMLw
呢篇野咩事
查都唔查就出文

應該有一批人即刻狗衝

應該唔係真的下嘛?
之前瞭解過好似唔係咁
呢篇野咩事
查都唔查就出文

應該有一批人即刻狗衝

應該唔係真的下嘛?
之前瞭解過好似唔係咁

... on9
遲早全部 BNO holders 都要多撚謝佢依篇嘢
呢篇野咩事
查都唔查就出文

應該有一批人即刻狗衝

應該唔係真的下嘛?
之前瞭解過好似唔係咁

visitor 身份點會計 residency
拎 ILR 都唔夠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞