『薪火post』BNO 續期資訊(8) 強烈建議先睇DOC後問問題

1001 回覆
34 Like 0 Dislike
神根區冇入境係印家常便飯黎
唔一定係因為你 BNO 當咗 BC
大把美國 pp 都可以冇印

講緊香港飛西班牙嗰程冇印wo
香港係神根區?

其實你知唔知呢個世界有電腦

香港係神根區?

我諗你完全理解錯咗我句嘢

非神根區 入 神根區 冇入境印都係家常便飯?
本BNO 甩金字好嚴重 點搞好

入套

香港係神根區?

但你要知好多海關都係on99

香港係神根區?

咁所以咪叫佢check電腦 再睇埋你登機證囉
如果咁都要老屈你非法入境嘅就係佢冇腦 你投訴佢啦
係咪咁都要嘈冇印嘈咁耐呀陰功

香港係神根區?

追下post啦
呢度大把人係咁
我法國入無印
荷蘭出 io問我點解冇印 答佢法國入冇印 都就咁放我走 荷蘭人員唔會on9屌法國人做錯 因為我bno都係英國pp 佢玩我我一定告佢

香港係神根區?

講就梗係易啦
到真係 的你入房又屈你非法入境
就真係搞著自己
好多國家既海關都on99,
連咩passport有免簽都唔知,
你唔係以為個個海關都咁醒識用電腦
好多都係電腦盲既大叔
好彩有印定張野俾佢睇
如果可以叫佢吸到個印,就免卻咁多麻煩野
就梗係叫佢吸啦
可惜個海關係咁講not necessary
最後都係冇計

香港係神根區?

追下post啦
呢度大把人係咁
我法國入無印
荷蘭出 io問我點解冇印 答佢法國入冇印 都就咁放我走 荷蘭人員唔會on9屌法國人做錯 因為我bno都係英國pp 佢玩我我一定告佢

希望係咁
今日見U唔知乜尻又整埋d content farm誤導人
今日見U唔知乜尻又整埋d content farm誤導人

有陰毛
我自己果bno 唔見左 但搵到我老豆果本 send 唔send 埋副本過去

bno 免簽(max 90days per 180days)(as per schengen) (Lativa is a Schengen member state)
lm

bno 免簽(max 90days per 180days)(as per schengen) (Lativa is a Schengen member state)

想問下我97後,有冇方法有bno

最最最撚基本嘅嘢都唔睇doc

就算有得申請返你都唔配有
申請BNO最快幾耐搞掂
去歐洲旅行想扮EU citizen 買平飛
申請BNO最快幾耐搞掂
去歐洲旅行想扮EU citizen 買平飛

齊料renew
三年前一個月,兩年前廿日,舊年十日左右,好似係
你用一日追晒post就唔使問呢條問題

姐係冇啦,仲諗住可以葡籍+中國籍+英籍 三國護照

你當信用卡呀?越多越好呀?

你當信用卡呀?越多越好呀?

唔好理佢啦..假膠黎
https://www.gov.uk/government/news/customer-enquiry-service-changes

From 1 June, all customer enquiries will be handled by a new commercial partner Sitel UK.

The new contract will see a number of changes for customers. These changes help the government reduce costs and ensure those who benefit directly from the UK immigration system make an appropriate contribution.

The main changes for customers applying from outside the UK are:

- all phone numbers and opening hours will change

- the number of languages offered is reducing to 8 including English

- customers who contact UK Visas and Immigration by email will be charged £5.48

You will need to pay using a credit or debit card for contacting us by email. The charge includes the first email enquiry you send and any follow-up emails to and from the contact centre relating to the same enquiry.

The way you pay to use the telephone service will remain the same using a credit or debit card.

If you do not have access to a credit or debit card, you may choose to use a trusted 3rd party such as an agent or sponsor.

There are no changes to services if you are contacting us from inside the UK.

wtf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞