LIHKG機械鍵盤集中討論區(33) 誤中1001

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我未試玩過,所以我仲諗緊個弧度係咪會好用d
夠錢買,但真係太貴,黐孖根
其實一路都想買75 kit/殼
完全搵唔到正常價錢/readily available
你headset mouse 係 藍芽定2.4G先
其實無乜炒車呢個概念
當你只係少少鬆 。 自己無裝錯野
茶花士寧落去扣位
應該可以解決90% stabilizer 有聲問題
自己求其lube咗個stabilizer,冇嘈到
唔該晒巴打
你哋會唔會lube clicky嘅軸
請教咁多位巴打
個Keyboard 個Window制冇反應, 拆開過來用它錶它過粒制係無問題, 咁應該係線路神咗, 應該點跟好?
之前有個痴線佬組Marix
要我幫佢lubed左D Cherry Blue黎用
有興既可以睇下
https://www.youtube.com/watch?v=ZiTSNG7V0t8&feature=youtu.be
PCB入面斷左/氧化左咪飛線囉
用開冇問題 ; 突然出事當係HW問題
headset 2.4 mouse應該都係2.4
想入隻無線鍵盤
Filco 最新隻minila r 掂唔掂
有冇巴打試過有comment
終於搞掂, 唔該巴打
UHMWPE stem 應該買invyr定415keys
invyr r2 佢勁多問題 賠償都未搞掂
買415啦 MIA
想問下 ikbc 87 cherry clear 同 drop entr halo true 邊隻好D?
呢排諗緊買個keychron hotswappable返黎 換軸換keycaps
當幾舊水買個Mac/藍芽 kit
其實好似幾抵玩
我都諗緊 不過記得換埋stab
直接自組一套喇 都係千零蚊
Keychron會底殼膠膠地
drop 啲board 性價比低啲 而且一定要換stab
75 kit好難搵到靚
Group buy又要等又分分鐘成千幾二千蚊,仲要唔係隻隻靚
千幾二千算平喇
75呢年勁多kit啵
gmmk pro唔得咩
唔該哂, 決定買了
sat75
買唔到變左sad 75
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞