LIHKG機械鍵盤集中討論區(33) 誤中1001

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
RGB/Clear 68g重有
點解60%/65%/75% hot swappable kit 咁少有
KBDFans又冇再出 gmmk, drop alt, keychron又麻麻地 gmmk pro又有排等
仲有冇其他推介
hotswap layout自由度低 係custom 有時反而少人買
vega有hotswap
kbdfans tofu65好似都有
請問香港有冇舖頭散賣軸?
想搵咩軸先
小弟出左條新片,大家有興趣既可以去睇下
有咩意見都可以同我講吓,第一次整唔知好唔好睇
https://youtu.be/U-3BmtNHqrE
香港係咪冇trade keyboard嘅平台?
想放隻tofu65但唔知邊到放
是但一隻透明殼嘅紅軸都得
問下魔鬼有無rgb cherry紅stock囉
頭po有

見人地d鍵盤線好鬼靚,自己去買料整平好多,不過手工就冇人地咁好
新手求教 想送隻65%keyboard 俾個fd
Budget 1000內 ducky one 2 SF 係咪唔錯嘅選擇?
平價2.4g 無線 茶軸既鍵盤到底存唔存在
平價得淘佬
或者leopold都唔錯 不過好似冇rgb
仲有keychron既 不過...
橫掂都係糞QC 不如揀最平
我真係懷疑keychron用哂所有錢係marketing 冇錢做qc
夾單問吓地獄道重有冇賣leopold
想搵隻fc660m bt
好少會咁玩 多數直接買套kit 唔係個個case都啱每塊pcb用
你呢個玩法可以搵下dz60/gh60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞