LIHKG機械鍵盤集中討論區(33) 誤中1001

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
450 我會叫你上
本身用緊Majestouch Convertible 2
而家想買多隻無線keyboard
一隻屋企一隻放公司用
有冇邊款好?
唔想買多隻一樣既,但好似又冇咩選擇
hhkb
等緊gmmk pro 但係官網同discord 1d news都冇
冇full size?
最近拍左條RNCable review,比大家參考下
https://youtu.be/pLG2lbkJglg
附上:rncables.com
你落左訂未
gnk 套dots 好撚正呀, 但好似四圍都冇哂貨
原來2月會開r2
有冇無線Number pad推介
GMK依家黎講 係冇可能唔食炒價有現貨

而且目前全部GB都要一年工期+delay最少2個月😂
有冇ching買過ducky one 2係咪台灣網買抵
軸壞9成係 換鍵帽果陣拉壞個軸
等佢加機加人算
想問下marshmallow lube咗既1粒賣12$算平定貴...另外見tb賣緊21$HKD 1粒

頭先上tb睇上幾層嘅ching講嘅21蚊mashmallow嗰時見到

完全唔覺幾時出咗隻咁嘅switch
你識lube+肯lube咪貴
唔識lube/唔想lube咪平
當你分2隻油lube spring同軸 2隻油各100蚊 咁就200蚊 再加埋運費當50蚊 lube 攤分落100粒軸就2.5每粒 另外嗰$4就係人工
GMK Kaiju 係Drop有現貨
雖然貴過GB少少 但應該都係3日內冇曬架啦
識lube, 搵到既一係60粒起步一係lube咗 結果又貴咗
想問下想要無線 under 1000蚊既 96%/80%係咪得ducky揀
同埋而家我headset同mouse都用緊無線, keyboard用埋無線會唔會炒車加埋我個位都幾近router

filco 工房新出隻銀河藍靚到
可惜無tkl又無綠軸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞