【賣樓移民幫到手】低調置業討論區(29)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

同埋真係會誤導到啲新手 害人不淺

所以話
Aa/律師/銀行 3個一定要分開搵

AA係膽
AA 搵律師或AA搵銀行都仆街

我真係代全香港aa多謝你 如果全部客都好似係咁自己去搞哂哩d野就硬下太平

你做個referral
食多銀行0.5%
律師又食多幾千

有事又唔洗自己上身
你緊係咁講啦

銀街的確係有referral但就算你地自己去銀行個referral都唔會比左你 你味當搵人幫你跑銀行哩
至於律師樓,我真係聽過有referral哩樣野

但係基於咩原因我要比你賺同埋要比個人資料你先?

經你手,我個offer又唔會好左
去到最尾我又係要自己跑銀行
自己坐一粒鐘等佢填form+9up
又要自己汁文件

煲講,有咩著數先?

有,佢有著數

所以話
Aa/律師/銀行 3個一定要分開搵

AA係膽
AA 搵律師或AA搵銀行都仆街

我真係代全香港aa多謝你 如果全部客都好似係咁自己去搞哂哩d野就硬下太平

你做個referral
食多銀行0.5%
律師又食多幾千

有事又唔洗自己上身
你緊係咁講啦

銀街的確係有referral但就算你地自己去銀行個referral都唔會比左你 你味當搵人幫你跑銀行哩

咁所以你地自己去搵啦
如果你自稱係一個投資者你都唔知搵aa再搵aa相熟銀行同自己衝落去有咩分別,咁我只能話...你套料真係好靚

其實我真係唔知丫

我淨係知我自己去大貓申請已經批左H+1.27/1.65
你淨係彈我d個人資料比銀行 就袋成萬蚊
中間又冇幫過手 你憑咩賺呢舊錢?

如果唔係,你話你可以同我r到個好d rate
咁冇所謂呀,但係而家唔洗你都搶住批啦

唔洗R 銀行都比靚Rate 啦而家
呢件AA 我想像梗係咪個D MK AA
你地覺得...
同一座同一層, 樓景同開揚景應該差幾多% ?

一手定二手?
二手老老實實,係業主立場根本就冇分別

不過都要睇下係點既樓景 同有幾開揚
如果 樓景係內園 同 非海景既開揚 可能真係左5%內
咩事,無上嚟半日爆咗個post兼世界大戰

講樓必有股神,講樓必定嗌交,啱啱公海我都「屌」人,下次都費事講,懶得打字

撚狗好呀,有益身心
放租要供夠50%?
想問下個原因係咩

你做個referral
食多銀行0.5%
律師又食多幾千

有事又唔洗自己上身
你緊係咁講啦

又要自己汁文件

煲講,有咩著數先?

咁你個aa應該冇幫你跑銀行,求其掟一兩間就算

去到最尾點都係要我親身bank hours落幾次
講到呢到你都係比唔到一個理由我
點解要比錢你賺

經你可唔可以唔洗落銀行先?

佢話會幫你「跑」銀行
放租要供夠50%?
想問下個原因係咩

金管局/銀行規定
你地覺得...
同一座同一層, 樓景同開揚景應該差幾多% ?

一手定二手?
二手老老實實,係業主立場根本就冇分別

不過都要睇下係點既樓景 同有幾開揚
如果 樓景係內園 同 非海景既開揚 可能真係左5%內

我試過同個客傾間3樓,佢夠膽同我講:岩岩樓上成左間900萬!咁我放番900萬都好合理丫
成果間係三十幾樓

如果正常市呢間3樓唔會過750萬…
咩事,無上嚟半日爆咗個post兼世界大戰

講樓必有股神,講樓必定嗌交,啱啱公海我都「屌」人,下次都費事講,懶得打字

撚狗好呀,有益身心

平時心情唔好可以搵人爆下

哈,當一種娛樂囉

你做個referral
食多銀行0.5%
律師又食多幾千

有事又唔洗自己上身
你緊係咁講啦

又要自己汁文件

煲講,有咩著數先?

點解要比錢你賺
唔好比啦 你自己去搵啦 怕左你啦!你套料咁靚自己去搵都一樣架炸

係啦係啦你個rate 最靚

又要自己汁文件

煲講,有咩著數先?

點解要比錢你賺
唔好比啦 你自己去搵啦 怕左你啦!你套料咁靚自己去搵都一樣架炸

係啦係啦你個rate 最靚

下次買樓可以試下由搵盤,傾價,搵律師樓,搵銀行一腳踢,到時點止唔洗比aa狗賺,什至連交流都唔流同aa狗交流

冇aa狗揸價認屎認屁,應該成交會順利d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞