【賣樓移民幫到手】低調置業討論區(29)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

panerai 老母比左我 但我唔敢帶返工 海膽諗唔明

鏗鏘集Leo老婆高級餐廳食海膽嗰幕,睇吓隻手

Pan 幾萬到廿三十萬都有

唉差唔多三十歲人得隻辣殺精工
真係租樓日日賺

李嘉誠都係戴精工

我睇電話 買錶唔係問題只係覺得好睇咪得囉 但唔好同我講乜撚嘢保值好撚on9

我都係窮到唔慣戴錶

身邊有朋友 又咩mmd鞋 又乜野褲 衫 又要食貴野
我覺得冇問題既 錢係你 你有權鍾意點用 但唔好同我講之後你無錢買樓囉 我都會有時食好小小
無上嚟半日又要追post

真係租樓日日賺

李嘉誠都係戴精工

我睇電話 買錶唔係問題只係覺得好睇咪得囉 但唔好同我講乜撚嘢保值好撚on9

我都係窮到唔慣戴錶

我覺得冇問題既 錢係你 你有權鍾意點用 但唔好同我講之後你無錢買樓囉 我都會有時食好小小

nmd .. 著左真係番唔到轉頭 (我係ultra boost)
我覺得買一對舒服既著2,3年...貴少少都值既... 特別係番工都可以萫波鞋既人仕

真係租樓日日賺

李嘉誠都係戴精工

我都係窮到唔慣戴錶

有時返到屋企望住間屋,又或者放假係屋企hea,就覺得值得過買名牌

真係租樓日日賺

李嘉誠都係戴精工

我都係窮到唔慣戴錶

nmd .. 著左真係番唔到轉頭 (我係ultra boost)
我覺得買一對舒服既著2,3年...貴少少都值既... 特別係番工都可以萫波鞋既人仕

我一對5舊水timberland outlet 皮鞋加鞋墊已經好舒服,着左3年幾
有一對red wing 唔捨得着
第二間係咪好難先有
因為要5成放租
本唔多 要5成就只可以3百幾萬樓
J2 介紹筍盤

長沙灣道 3.28M 259' 36年樓
關海膽同Panerai咩事

唔識有錢玩意 咩係海膽

真係租樓日日賺

鬥垃圾時間?
贏你, 無戴錶
想問大家 買第一層同第二層既分別係邊。
好似我咁 都咪知買邊到好
得1.8球左右 用黎買既話 要包埋雜費 tax 果d

你要有高月入過壓測
因為原本果度已供緊

第一層 供完 未補居屋 不過係牛屎區y型

如果第二層都係你名你要比額外15% stamp duty

居屋老母名 我冇
依家有1.7-8 cash 小弟月入25k

巴打你而家個問題重點應該係壓測
計一計條數好D

真係租樓日日賺

李嘉誠都係戴精工

我都係窮到唔慣戴錶

我一對5舊水timberland outlet 皮鞋加鞋墊已經好舒服,着左3年幾
有一對red wing 唔捨得着

其實買鞋真係應該去旅行果陣先買
香港乜Q 鞋都貴過人
啱啱睇返條片,個AA明顯有腦啲

我又唔會咁講
不如話d野要用太多時間去讀
跟本無時間去了解其他野
細佬做左part time aa先明白個樓市

同埋依段片都幾年前
印像中個細佬之後有再上過電視
已經係幫地產做屋苑式村屋
已經唔係aa

細佬唔會嚴三嚴四識睇餸食飯,呢點已經有腦過大佬
關海膽同Panerai咩事

唔識有錢玩意 咩係海膽

真係租樓日日賺

鬥垃圾時間?
贏你, 無戴錶

牛屎區嘅人都係用日規計時
唔怪得住屯門d人成日遲到 (好似係)

其實我覺得窮撚要戴錶追近同有錢人距離, 係應該戴apple watch o既

我自己都諗緊遲D 應唔應該買返隻apple watch 黎做運動

我又唔會咁講
跟本無時間去了解其他野

同埋依段片都幾年前
已經唔係aa

同意
識得有換樓呢個concept
唔會覺得自己一定要住邊區咩樓盤先至襯得起自己身份
已經叻過佢呀哥了
起碼唔會有個奇怪logic 覺得自己係咩咩身份高人一等
睇埋第二節,個牙醫真係

你要有高月入過壓測
因為原本果度已供緊

居屋老母名 我冇

計一計條數好D

我計過啦 如無意外 下年一月 27k人工 就借到3m
依家人工就2.8m 佢第一頁個條link計 佢計2.15厘

真係租樓日日賺

鬥垃圾時間?
贏你, 無戴錶

牛屎區嘅人都係用日規計時
唔怪得住屯門d人成日遲到 (好似係)

其實我覺得窮撚要戴錶追近同有錢人距離, 係應該戴apple watch o既

我自己都諗緊遲D 應唔應該買返隻apple watch 黎做運動

要叉電,不了

其實佢而家果代游到水開始我已經想衝
我等緊佢下一代仲會唔會有D 咩大進步
有就衝
新屋入伙買件新禮物俾自己

我又唔會咁講
跟本無時間去了解其他野

同埋依段片都幾年前
已經唔係aa

同意
識得有換樓呢個concept
唔會覺得自己一定要住邊區咩樓盤先至襯得起自己身份
已經叻過佢呀哥了
起碼唔會有個奇怪logic 覺得自己係咩咩身份高人一等

睇埋第二節,阿倫個心態幾好

你要有高月入過壓測
因為原本果度已供緊

居屋老母名 我冇

計一計條數好D

我計過啦 如無意外 下年一月 27k人工 就借到3m
依家人工就2.8m 佢第一頁個條link計 佢計2.15厘

加油呀巴打
成功在望啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞