【賣樓移民幫到手】低調置業討論區(29)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
留明先,咁撚多AA 係連登搵食

講明先

如有AA再放流料必定追住佢黎撚

我係用家,但係個post 入面見到啲AA 搵生意真係好撚肉酸

咁祝你搵到件好野啦 我都唔明,同aa企係對立面好咩 如果市場有件荀野出現,你估件貨會去到你手上定同佢fd既客手上?

我真係唔信如果你有件荀貨會係連登揾客
做左十年都無d投資客係手 或者有貨都無熟客放
我諗AA要檢討下

我相信AA有存在價值 之前幫我個AA都唔錯
但放流料 水d巴打或者上車客既好心你過主

我都用開一個AA,平時仲約埋出來食飯,跟手介紹其他朋友佢識,後來當然有幫佢買野

AA 有筍盤無人接即係曬氣
AA請記住,出佣比你先係你老闆呀
上個po 都有問過 就係簽約果陣未有做pre approval 得唔得 佢開470 我上網禁係462 到時會唔會估唔足 因諗住聽日簽 但聽日搵唔切銀行做

差八萬,根據經驗銀行應該估到

分享少少我去銀行問估價唔會問佢估幾多,係開個價比佢叫佢盡估

其實想講到460 不過正路係咪通常係做左pre approval 先俾票人好啲? 但個盤都幾好 驚好快走左

手快有手慢冇 估價相差唔夠十萬 問題多數不大 真係有事再撲水囉

不能同意更多

多謝咁多位巴打解答 新手第一次買真係好淆 其實pre approval 係咪因為宜家個市咁癲先做唔切 之前係真係可以做完再慢慢睇

其實叫banker估價5分鐘就覆到你

佢個問題係聽日星期日…………

聽朝叫aa即場幫你打去銀行估啦

佢地都有個app可以估到架 因為唔係差得多,基本上銀行都會覆你得架喇,除非有生意都唔做

估價用App

去銀行估最穩陣
上個po 都有問過 就係簽約果陣未有做pre approval 得唔得 佢開470 我上網禁係462 到時會唔會估唔足 因諗住聽日簽 但聽日搵唔切銀行做

差八萬,根據經驗銀行應該估到

分享少少我去銀行問估價唔會問佢估幾多,係開個價比佢叫佢盡估

會唔會開高10%先
開太高會乜柒都冇

試過話估唔到咁多
之後cut埋線

而家唔開高10%隨時變筍盤賣平左
aa記住呢個post唔止有上車巴打,仲有收租佬,唔好諗住水人,做嘢誠實交帶,知就知唔知就答唔知,否則一定踢爆你
留明先,咁撚多AA 係連登搵食

講明先

如有AA再放流料必定追住佢黎撚

我係用家,但係個post 入面見到啲AA 搵生意真係好撚肉酸

咁祝你搵到件好野啦 我都唔明,同aa企係對立面好咩 如果市場有件荀野出現,你估件貨會去到你手上定同佢fd既客手上?

AA,分清莊閒啦
唔係個個買一個起兩個止架,你咁撚樣既思想我用完你一次下次再買都唔搵你

一睇呢條撚樣就係做完一單生意就898食哂個佣果d啦

AA 唔識keep 客,日日去企街cold call 啦
好難怪大家對AA咁反感………AA成日乜尻都話得…理得你死咁…

相信好多人大伏細伏唔多唔少都中過………
話時話…aa會唔會成日打電話黎問你賣唔賣盤?

不能同意更多

多謝咁多位巴打解答 新手第一次買真係好淆 其實pre approval 係咪因為宜家個市咁癲先做唔切 之前係真係可以做完再慢慢睇

其實叫banker估價5分鐘就覆到你

佢個問題係聽日星期日…………

聽朝叫aa即場幫你打去銀行估啦

佢地都有個app可以估到架 因為唔係差得多,基本上銀行都會覆你得架喇,除非有生意都唔做

估價用App

去銀行估最穩陣

星期日銀行唔開門
直接打去叫banker估就得架喇,有經驗既一聽就答到你咁濟架喇

即係戴德量行個D 星期日開?

aa記住呢個post唔止有上車巴打,仲有收租佬,唔好諗住水人,做嘢誠實交帶,知就知唔知就答唔知,否則一定踢爆你

同埋真係會誤導到啲新手 害人不淺

通常升幾多會撩你?

同埋真係會誤導到啲新手 害人不淺

所以話
Aa/律師/銀行 3個一定要分開搵

AA係膽
AA 搵律師或AA搵銀行都仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞