【賣樓移民幫到手】低調置業討論區(29)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
岩岩睇卓爾居 成交9.6k 呎 咁平既

一樓喎,緊係平好多,A室唔知坐向,老老實實,1樓到3樓盡量唔好揀,垃圾收費開始後真係唔樂觀,3樓可能冇事,1,2樓塞到馬桶倒灌見過

一樓喎,緊係平好多,A室唔知坐向,老老實實,1樓到3樓盡量唔好揀,垃圾收費開始後真係唔樂觀,3樓可能冇事,1,2樓塞到馬桶倒灌見過

卓爾居係咪冇細單位
平均11.5~12k 我見親5百幾實呎
垃圾收費 人性大考驗
睇人既素質
我覺得會係公屋呀婆倒哂落廁所 塞爆哂
反正都係公屋先係贏家 租樓日日租

卓爾居係咪冇細單位

可能真係冇,以前牛屎區樓王唔興細單位同劏房,可能市區細單位價錢已經買到有突,買得牛屎區一定揀大面積啲
垃圾收費 人性大考驗
睇人既素質
我覺得會係公屋呀婆倒哂落廁所 塞爆哂
反正都係公屋先係贏家 租樓日日租

機會高,倒得落去嘅就倒落去,地下沙井一塞或者去唔切,1、2樓有風險

唔通行家

有容巴好似係公務員

唔係

你都唔怕我講咁我講埋啦
我之前就係搵過佢,結果又話識業主個親戚拍心口有得平,我搵既另一間地產好古惑,又話連租約冇得睇既單位搵佢就有得睇
實情係人地都唔識佢,呃鳩我,原本我都唔知,係有日去踩單車個陣撞到個業主膽粗粗同個業主嗲兩句,個業主好嬲咁同我講先知
之前係TG 放d盤跟本就係業主開既價,冇減過又吹獨家低市價
話親平過市價d盤都冇得睇

本身平少少,租客知道左業主即時加價
https://youtu.be/ZoxGi2HULA0

大佬要面子 又要行頭 正宗又要馬兒好 又要馬兒不吃草
細佬 現實d 知道遊戲玩法 依家笑住咁望大佬
呢個係連登開張時最早長壽post,估唔到會爆出aa柒事,大話連編,自稱有料,我係佢就潛水啦

我都叫左佢走,係要死r

其實佢之前係咪唔知你係度
如果你唔出聲佢應該會一直講落去

佢仲要話幫個巴打由元朗睇到入洪水橋再睇返元朗
屌,我即刻諗我幾時有同你再睇
我係元朗譽88跟佢睇過一個聲稱獨家筍盤,轉個頭我係樓下d欄桿已經見到貼街招賣緊佢口中既獨家價

做咩唔當面串鳩佢

卓爾居係咪冇細單位

可能真係冇,以前牛屎區樓王唔興細單位同劏房,可能市區細單位價錢已經買到有突,買得牛屎區一定揀大面積啲

想買 可惜lump sum大
見到前面有巴打間屋裝修就完成,真好

我就有排

置業既感覺係咪好正
見到前面有巴打間屋裝修就完成,真好

我就有排

計唔計埋廁所??
btw 如果我去地產後 同業主聯絡到 可唔可以 自己私下傾 唔經aa 成交

你冇簽過睇樓紙咪得
追晒個post
https://youtu.be/ZoxGi2HULA0

大佬要面子 又要行頭 正宗又要馬兒好 又要馬兒不吃草
細佬 現實d 知道遊戲玩法 依家笑住咁望大佬

Tag: 「睇餸食飯」、「一鳥在手,勝過百鳥在林」,「毒撚追女神」

卓爾居係咪冇細單位

大興花園,喺對面,平啲舊啲,牛屎區16年開始升返最升得多係佢,走貨出租容易,收回自用亦唔錯
呢個係連登開張時最早長壽post,估唔到會爆出aa柒事,大話連編,自稱有料,我係佢就潛水啦

我都叫左佢走,係要死r

我係元朗譽88跟佢睇過一個聲稱獨家筍盤,轉個頭我係樓下d欄桿已經見到貼街招賣緊佢口中既獨家價

做咩唔當面串鳩佢

容巴厚道,只係見到佢係呢度呃巴打先開佢波啫

卓爾居係咪冇細單位

大興花園,喺對面,平啲舊啲,牛屎區16年開始升返最升得多係佢,走貨出租容易,收回自用亦唔錯

好多村巴既開車總站

我都叫左佢走,係要死r

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

我都叫左佢走,係要死r

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

容巴好彩唔經佢買一陣呃你簽埋銀行referral 就麻煩

我都叫左佢走,係要死r

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

好aa都重要,但唔係佢呢隻囉

我都叫左佢走,係要死r

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

十年經驗喎,我係公司管理掃帚咗佢9年,賣servuce最緊要係image,因佢一個人哋以為成間老千檔,當佢真係爆幾多數都冇用,起碼由依家開始,佢所謂公司一概冇交易 ,反正老千都養嘅公司一定垃圾管理,香港大把地產代理,使乜搵佢

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

十年經驗喎,我係公司管理掃帚咗佢9年,賣servuce最緊要係image,因佢一個人哋以為成間老千檔,當佢真係爆幾多數都冇用,起碼由依家開始,佢所公司一概冇交易 ,反正老千都養嘅公司一定垃圾管理,香港大把地產代理,使乜搵佢

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

十年經驗喎,我係公司管理掃帚咗佢9年,賣service最緊要係image,因佢一個人哋以為成間老千檔,當佢真係爆幾多數都冇用,起碼由依家開始,佢所公司一概冇交易 ,反正老千都養嘅公司一定垃圾管理,香港大把地產代理,使乜搵佢

我都叫左佢走,係要死r

做咩唔當面串鳩佢

知我者 V巴也

好aa都重要,但唔係佢呢隻囉

我上年年尾同個AA買一手,個AA一向有食開飯,個時我冇出過聲回佣,個AA已經拎張form 話回,又定時打來跟按揭批成點,跟埋上律師樓,我見佢冇左成日跟其他客都唔好意思
好耐以前啲街招貼咗係電燈柱,一堆資料最後有個聯絡電話,必加「經紀免問」「經紀勿擾」,報紙分類廣告一樣,原因在於呢類aa,以前真係登報紙小廣告賣樓,賣車,賣成衣stock貨各種各樣都係咁,有呢啲aa我寧願自己做晒所有,貼錢冇服務兼阻頭阻勢,洗乜比錢佢使?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞