連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
今晚約緊隻新鮮國泰雞
首先我覺得你有樣野真係搞錯左
由以前高登到而家既連登
根本得小數正常人, 其他都係膠 / Loser
你見平時d人 兜口兜面比人屌/比鋪頭呃 好多好多
都係要扮上連登嘈就知
再者而家連登又多班細路
人講佢咪講 根本唔會諗到咁deep
淨係覺得我話佢地係雞, 你地嬲豬 佢地就好開心
根本連登9成post都係廢,得返1成叫正常
其他果d 睇完就算
你屌鳩佢地 佢地實同你打對台
再唔係話 網上面講野咁認真做咩etc 呢d廢話
而家大部人上連登都小左獨立思考架啦
cx執 > 抵撚死
空姐比人炒 >雞價大趺
背後會影響d咩野 佢地從來唔會去諗/根本諗唔到
樓主唔好妄想會屌得醒
始終一個forum 乜人都有,又真係唔洗太認真
唔好睇到呢到咁高尚, 不嬲都多社會垃圾同廢青

只係因運動同取向而 忘卻左本質-憤青 ,咸蟲,變態既集中地
有咩就屈鳩其他台
我淨係覺得好煩

次次講空姐都有班精蟲出黎係咁叫雞雞雞雞雞
煩撚到,呢班精蟲就真係雞,小學雞
上連登勿認真呀Ching
又唔見你幫黑人平凡
光復香港?垃圾連登仔真係無乜資格講
自己成班都係分化撚又低汁
D account全部有價有市
出post 仲要d 策略一式一樣 用咗咁耐都無變
不過最慘有人受
佢地連曲直都分唔到
本身香港人就係咁
你老母都係咁同我講,我屋企隻狗招呼咗佢好多次
一路話連登低質 LOSER集中地
有無睇下你呢家係邊度留緊言
logout連登 去睇下自己個銀行戶口 唔好係度扮人上人啦
樓主,你呢頭話人侮辱空姐,嗰頭又不停侮辱人阿媽,冇嘅,連登文化,五十步笑百步囉。
好快美心員工都要人同情
上連登勿認真
屌黎都哂氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞