連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
講得啱,連登確實係有唔少有識之士同社會成功人士,但連登入面大部份都係社會losers,無用嘅一班垃圾爛仔,怨天尤人,仇富至極,好似成個世界都欠咗佢哋咁
由高登爛尾神故那sally開始上登,而家連登仔把口係毒過以前好多,可能大個左追唔上而家潮流
上年先話同航空業一條船
依家就笑人飛雞
講笑都有個譜丫大哥
咁樣 d 臭雞 mk 唔可以打卡 post story上ig
圍爐打丁丁
Dcard 無人識
其實都幾好笑,要人尊重人,但自己都唔尊重人話人係社會垃圾 又寄生蟲咁
呢個post啲人 企喺高地自以為是
未有呢場運動前 連登就係咁撚垃圾
有冇link
明明以前上連登係偷偷上
依家啲人真係好中意post上ig
你呢啲咪正傻鳩囉
今晚見證 最後 特色 討論區 都消失了
其實呢樣嘢係高登帶到落嚟連登
接受唔到呢啲文化就唔好話自己係新登
話高登係舊登
甚至話要取代高登
根本好多高登文化呢度啲人都接受唔到

想當年高登夠成日畀人屌網絡青山
都唔會好似你哋咁易就縮
好呀,等睇呢度變高登老人台

依d係扮?
正常講就唔會話係痴撚線啦
好似上面有人話有女仔上嚟話比男朋友帽左都話比人臭雞
個個女仔都係雞咩

好耐以前 高登 連登 係要偷偷上

唉 依家玩臭曬啦

好似係 有班 mk 港女 想買ac上高連登
之後就開放會員 從此就好多 chatgroup post mk5p 呃蝦條post
高連登 就開始變曬質
依家 班人都係借高連登食女

2020年最後特色論壇都要加速消滅了
唔鐘意咪quit連登囉 屌你都戇鳩鳩
所以明知接受唔到高登文化就唔好話人舊登
再自吹自擂話自己要取代高登
根本無可能
我哋道德水平高過高登嗰邊咁多
夾硬將高登嗰套搬落嚟根本就唔 work
共產獨裁到仆街
以為自己大哂 社會要包容佢
支那的五毛連垃圾都不如
同你諗法一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞