連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
連登仔成日比波台撚架啦
都係咁on9架啦 但佢地以為自己好醒依下好笑
連登連登咁 唔好再上啦
講到自己冇份 實名制就啱曬
個個鳩up下 又連登仔前連登仔後
跟手批鬥返唔同意佢既人 兒登仔組織起連衛兵 水平一年比一年低
第一日上連登?
好慘 其實見到7婆搞咁多野 跟住社運d人又嘈又搞運動 係咪都可以講- 第一日黎香港?

少有嘅高質po
北上奶人仔 陳俊樂半月板受傷收咧
https://lih.kg/2238411

成日話波台多假膠五毛
結果時事台班「真心」唔fc發完Fake news屈完人分化完

比人督爆左就連道歉都唔敢

講到自己幾有理念幾偉大,但就連承認自己搞錯既勇氣都冇,直接潛水。
其實咪又係借呢樣野搵存在感成功感既垃圾講到自己幾愛香港咁,同波台班假膠有咩分別?

睇下個post一開始d留言就知輿論幾易控制,發個fake news就可以將一個唔肯唱國歌既港隊運動員變做奶共搵人仔既五毛
秒*
真係聽我講走去訓,柒頭,仲聽話過我隻狗
求仁得仁,可以名正言順罷工
依家我日日食麥記日日搭鐵日日睇tvb
咁點啊?有問題啊?
唔知咩事又衝出黎
自己食海鮮搞到濕疹返發嚴重就瀨鳩老豆老母生到佢有濕疹
鬼唔撚知係遺傳咩
一笑置之唔代表可以乜都講出口
唔通有人屌你祖宗十八代之後講句勿認真你就唔會嬲?
講野直接唔代表要惡毒
出到去撚敢講咩
機場check in對住個地勤都口疾疾啦
縮你老母咩空中侍應
連登仔好笑

叫人一齊擺工
轉頭人地無左份工就叫佢做雞
On9,你講嚟聽下點將支那人放落個論述到?
支那人為香港發過聲?幫過香港罷工?
用下腦先留言啦
仇女毒撚同盲撐左膠一樣咁on9
唔好講呢單,之前所有關於飲醉汁屍之類新聞
永遠都有一大班"所有女人都係雞" 同 "女人飲醉零責任,唔好blame the victim" 互屌

不過任何野政治化咗就無中間位
如果藍絲同我講空姐係飛雞抵撚死,我一定同屙屎既力度屌柒佢
圍內人就要理性討論先健康,但係連登就難啲囉,永遠都係最極權既topic 先有人睇
而家呢個post 都成9千人正皮
非常之中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞