連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
對於你呢啲堅持覺得叫空姐飛雞係完全冇問題嘅人 我話你垃圾我唔覺得係侮辱緊你 我覺得我係講實話
今日連出面個風向都比連登影響晒
你而家明點解中共仲比你些連登啦
統戰晒啦
支持航空界手足,辛苦晒
呢啲真係道德撚既絕技黎
我喺道德高地 所以我唔係侮辱緊你
你哋啲地底泥先係垃圾
由中學雞入侵開始
人地都俾咗好多錢請5毛玩分化㗎
雖然部份真係弱智黎
一個社運令呢班人以為自己上左神台
兒燈仔一邊話中共批鬥排異一邊又自己唔接受有不同意見呢下好笑
其實呢D post 都係年經黎。
早幾年 既標準答案係: 高登個時已經係咁。

呢家既標準/主流答案: pr/5毛 想搞死連登,手足唔會咁樣。
講到尾,都係有人接受唔到連登本身就係咁。

自社運後,多左人上,多左大量人以為連登仔係講人性、有人情味,同時間又當左連登係社運大台, 接受唔到同路人原來仲口臭過你屋企個藍絲爸爸。
中共呢招真係有料到
借個痴線佬聚集地做抗爭大台
引入新會員產生內鬥
下一步再反向輸出文化影響大眾
一石二鳥
真 人性既劣根性根撚本咁反映曬係到
當日人地仗義執言
今日落難就雞前雞後
我屌 你班仆街真係又黑心又口臭
今時今日都仲未撚識自重
好撚噁心
兒登仔:全部女人都係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞