連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
啲新移民阻撚住連登原居民討論
成班支那種
所以連登成人台先係清泉 與世無爭
支那種來
無底線恥笑呀麻,我梗係知啦,但係我上邊講既野有褒貶批評咩?
呢啲就睇你點睇啦
始終每個人上連登嘅目的都唔同
每個人對連登嘅期望亦都唔同
但好明顯嘅一點係:喺而家嘅user當中,好多人都唔係想上嚟睇人點樣亂咁踩低人
又例如講波台嗰啲文化,顯然而家有好多user根本就唔鍾意
你話「不嬲係咁」又點啫

到底邊個有權決定連登嘅文化?
真係鬥早霸地盤?
抱住「以前一向係咁」嚟拒絕接受多數人嘅期望
咁呢啲根本就唔係咩連登文化,而係老屎忽文化咋
邊個地方既成人版都係架啦
無文化係大陸文化黎架wo 收皮啦你
你唔俾係遺傳??死左都仲要咁講人
口賤無道德用係支那,港共,藍絲身上係幾好笑既
有時都諗點解可以賤到咁

但個啲講女人 講窮既po
真係痴撚線
d笑空姐係雞既post都有成幾千個like, 可想而知真係幾多垃圾,絕對唔係"一竹篙"咁少。
連登 主要上下飲食台同興趣果幾個台算
Twitter先係做任嘅地方

大家要記住當初嘅口號

不分化,不割席,不篤灰
兄弟爬山,各自努力

大家留意下風向
永遠都係一群人被孤立咁屌
可以係教師,醫護,航空
而呢班人都係手足黎架 有幫手罷工罷課

支共最叻就係玩內鬥 批鬥 內訌
諗下我地點解2019好撚有power
就係因為正正2014篤灰篤到成盤散沙
所以我地2019全部團結 唔屌自己人
當日一有人屌 我地就話兄弟爬山
不割蓆不篤灰不分化呀

我地唔係要屌走曬所有自己人呀
而係要增加更多自己人擴大自己勢力呀
第一日上連燈

不過呢啲風氣真係好差
啲小朋友真係好撚煩
觸動到佢地神經就追住你屌
啲陰謀論呀假新聞就打哂飛機
痴線姐係你同意新移民多就有得話事咁話?
不如話呢度幾十萬會然,沈默大多數喎
其實成個網絡世界都有呢類人, 連登係時候要改革下, 唔好咁多低質USER
而家既程度都唔只笑下咁簡單喎清,玩膠同 侮辱係兩樣野,不過都係言論自由黎既,同埋其實邊一行都有人提供性服務架啦
中間條女帶口罩 都知佢笑得好開心
講真,覺得融入唔到呢個討論區點解唔搵第個你中意既討論區呢?
我身邊都好多人唔中意連登,咁咪唔上
洗咩喺度浪費時間開post屌人
望下dcard都好多人話唔中意連登架
去圍爐咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞