連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
Hate speech is part of free speech.
樓主想玩以偏概全落網絡行頭
其心可殊
你可以睇下netflix套 The Good Place

或者是但google下都有呢啲理論
https://iep.utm.edu/ethics/#H2
樓豬屋企片地玻璃碎
吾好食甘岩
係社運停濟之後, 活躍份子特別係對運動有推進作用都開始少上連登, 雖然唔可以否認仲有部分值得睇既理性討論 post 但係連登只能夠叫少數, 但係非理性討論, 五毛同鬥黃確實趕走左唔少剩低反送中開始先走入黎既人。

只能夠話依個係劣幣驅逐良幣既結果, 雖然我都會 keep 住上連登睇下個 trend 係點, 但都唔會積極發表意見。
呢到係連登 師主冷靜。
Well Said and Thank You.
主要係有班人人講佢又講
麻撚煩
單機啦屌你老母傻鳩
乜野事都好 最唔撚負責任嘅說話都係「上連登 勿認真」
自己上網講左句唔負責任嘅說話 然後怪接收者認真左
口講唔支持但係狙擊個post得咁肉緊
藍絲: 我中立架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞