連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
一半?你做過民調?比個data來睇下? 你個data confidence level幾多?摺埋啦柒頭
笑撚死
明明侵係最反普世價值既人
racist sexist anti-environmentalist
係美國得廢中廢老白人主義既人先投
兒登仔去到美國只會比人笑
投訴之刀
人如其名
新移民入侵連登
咁你又知 空姐冇做雞,把口生係人到,講d野唔岩你聽,就話人社會垃圾 ,收啦 道德正義撚
香港有史以黎都無民主
樓主話人一竹篙打一船人
其實樓主都係一樣一竹篙打一船人
都係話哂所有連登仔仇女😌
宜家你叫人雞要證實個個係你
腦都唔撚識用你除左係垃圾仲係弱智
收啦廢物
我冇話所有 我話充斥
基本上係兒登要帶風向係好easy
邊個唔順既就屌佢係五毛/道德撚/分化狗
你見個post仲有幾多廢物堅持呢件事係冇錯你就知係充斥
睇呢個post咪知囉
話飛雞嘅都被屈毛屈PR
明明就係兩登文化嚟
上連登唔通同你講道德咩柒頭
要和諧既去BABYKINGDOM啦
咁痴撚線既地方你仲留係度做乜撚野
打救連登呀?
定以你一人之力排斥全世界?
香港人一向垃圾都唔係今時今日嘅事
你老母咪又係比人屌完唔認頭先叫你老豆食死貓要左佢
我點解知?屌係人都知你老母係公廁啦
又矮又毒仲要係老母比人姦完生出黎既賤種
按你個理論
香港本身都屬於一班原居漁民 新界鄉民
你係唔係呢班人? 如果唔係你係唔係新移民?
我地咁憎新移民係憎佢地文化7
我地鍾意英式管治都係因為佢做得好
咁原連登嘅仇女 女人都係雞係好野?
至少呢到好多用戶都唔撚認同
你睇出面屌連登你呢啲啲會員on99
有成6千正評
咁你憑咩
人又少眾 價值觀又低劣
見倒睇唔順眼唔可以表達?
我一個排斥全世界?
宜家似係你班低質會員比人排斥喎
睇過?
我話埋你老母係雞添啊 吹啊? 話你就係? 好撚好笑, d空姐都未出聲 幾時輪到你係到伸張正義啊?
以前講笑就先話教人做皇帝

而家連登奇才爭住教泰皇做皇帝
慘左個個forum都比五毛滲透
要收風上兒燈都係最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞