連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
留左正評比樓主
但係連登仔都唔係一條友
都唔好一竹篙打一船人

大家請記住 仆街嘅係國泰 空姐係無罪嘅
屌過
其實鬧飛雞班仇女撚,同團結嗰班連登人應該係兩班人嚟
嗰時班友仔不敵大眾潛左啫,呢個post咁多正評就反映左民意啦。
連登又係你架?
鬥多人架姐
呢家明顯多啲人屌你班垃圾
兩登主流化結果咪變成而家咁
逼害緊本身班網絡青山原居民
笑人係連登文化黎架wo
收皮啦你
原來對黃有道德都要比連登仔屌
依家冇人肯定炒嘅係100%藍喎 只係連登仔一廂情願覺得航空界咁藍 係黃嘅一早被quit/自己quit左 但點解又唔見tvb果個連登仔quit?

呢單野點解唔係笑國泰奶共都撐唔住而係笑班員工?
已封鎖會員 天佑12手足

一早block左
連登仔自己檢討下
已封鎖會員 留人門封鬼路
駁唔到 呢家社運淡左唔會成日上連登
呢班垃圾咪出返黎
最撚on9嘅係連登不嬲係咁論
連登係呢班垃圾架
呢家呢個platform浮左水面
就無話原本係邊個 原本係點樣
你講埋啲野on99咪屌你囉
最後又話勿認真 原本不嬲係咁
根本承認左就係原本嘅垃圾
根本全香港都有呢堆社會垃圾先會造成今時今日既垃圾香港
通常笑人地嗰啲都係社會垃圾黎
以前啲街市污糟邋遢,成地水
而家啲新街市環境都有改善啦
唔係所有嘢以前係點而家就要係點嘅

再講,街市同地盤粗口橫飛
唔係因為佢哋有心要捍衛呢種文化㗎喎
只係佢哋本身背景冇乜文化,改唔到啫
因為我係對黃有道德呀嘛
但我唔承認自己大愛到藍屍都包容

呢單野 一開始就應該係笑國泰奶共但撐唔住 而唔係笑員工囉
只係連登仇空姐 再比有心人捉到呢點然後發大去講
同樣 m記seven ok kfc一定養好多手足 如果其中一間全線執笠 笑怡和定係m記員工?
有自由㗎
不過社會會唔滿意你,會排斥你,會唔歡迎你
個人認為討論區直情唔應該存在任何規範,好似4chan咁
連登= 香港新一代縮影
上網講野唔洗負責任
問題世界上好多on9 仔會比你洗左腦
當左真

網上你點勁都好 現實一樣生活
食飯 家用 交租

學生個堆 唉 比心機讀書啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞