連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
無謂哂時間討論呢個話題。有冇諗過係兩班人?
講到好似得黃營先會上連登咁
自己的道德底線
高定底就要問你自己啦
一班人一齊侮辱人 算唔算共同作惡?
咁快啲去啦 做功課唔洗上連登話比大家知
兒燈仔不嬲都係社會垃圾
幾黃都係咁話
所以新會員 = 支那新移民
黎到人地地方唔識融人地文化
仲有文革時嘅「黑五類」。
19 年 6 月 9 之前嘅連登根本就係大擺女人係雞、玩膠嘅 post 依家多咗人上 就屌連登嘅人無口德點點點 要咁純潔用番真身上 facebook 啦 唔係實名嘅論壇向來就係畀社會上嘅人盡情展現人性嘅黑暗面
pr五毛狗最新風向,雖然都難保係有班腦殘連登仔真心左
冇撚有錯
本身討論區呢樣野既本質係娛樂,同fb ig twitter一樣,一彈百鳩幾個po上熱門,唔會比到時間讀者思考
當任何公共議題放係呢啲地方討論到最後都只會走向膚淺同極端
口德村村民全面進場
以前係咁代表依家都要咁㗎啦?
支那新移民有咩問題?
又要屌又要上

見到都辛苦
唔需要證據架
你個邏輯係有空姐賣淫=全部空姐做雞
有老母人妻賣淫=全部老母人妻都係雞=你老母都唔例外
PUSHHHH
我一早已經封左呢條友,入嚟見到佢留言,好奇佢打咩。結果不出我所料lol
原來要靠自己資產去support自己論點 睇到都尷尬
姑勿論係咪真係有社會上流咁尷尬自稱自己係社會上流 交稅交得多就等如正確都睇得出你智力有幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞