連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
其實喺反修例運動之前嘅連登都係咁樣, 而家只係去返原點。
連登文化大清洗
去識別化匿名只係其中一個路西法效應嘅成因
單純匿名係冇問題
建議你去睇下書先
你老母做得雞又唔怕認啦
有咩證據你老母唔係雞先
而家炒果d 藍絲黎
唔會講 
不過其實唔多唔少啲垃圾思維已經滲透左入腦
特別係腦荀未閂埋嗰啲
單機喇 傻鳩
次次見到唔好唔舒服,
男同女都有唔好嘅人。
唔可以用性別分。

出街/返工好多呀姐都好樂於助人。
潔淨連登 你我有責
最記得台灣粉塵事件
個陣高登突然成班痴線佬笑MK妹
兒登唔少人根本心理變態。
成群人一齊開Post打稻草人
之後又有人對號入座俾佢嘈

全世界,係全世界範圍,都有空中服務員集體賣淫嘅新聞,唔單純係香港人叫佢哋飛雞,係綜觀全世界都有唔同稱號俾佢哋。

我當然唔贊成全部空姐都係雞,但係空姐道德形象敗壞係邊個做成?佢哋又對公司內借職業身份去賣淫、援交、濫交有幾大取締。

揼骨妹唔一定係雞,但你知道一個女仔做揼骨一定會有疑問;空姐亦如是,空姐唔係雞,但你知道一個女仔去做空姐一定有疑問。

空姐退去公司包裝真實形象就係真係咁差。
就算唔關民主事,其實佢地咁多年來,有唔少工業行動,呢樣野我幾欣賞,起碼人地真係爭取自己的利益。
我覺得香港打工仔,最大問題係根本唔團結。所以我永遠覺得有工業行動的話,其實作為打工仔我一定支持。要珍惜。
支持引入版規,版主嚟check住留言
樓豬咁認真
真係有連登仔係社會垃圾又點?一竹篙打一船人

拿,你既然都知道共產黨係咁你又留喺香港?

你估真係講一句光復香港就可以令到對家放軟手腳?

暴徒暴徒咁又點?你話係就係架啦?你反而應呢啲回覆顯得你真係暴徒有悔過之心。
雞 全部都係雞
內容
你睇個留言幾垃圾
唔睇書都可以google 下
建議你帶返個腦先上網
同埋要整個bot一講粗口就禁止留言一段時間
都話你思考能力低架啦 冇嘅你老母日日都要出Trip係冇教你邏輯思考,不過唔緊要,佢都冇工返 第時冇錢有狗肉食記得叫埋我

喂你仲想出醜到幾時,成個童登都叫過你老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞