連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
講真。。。就算你上FB啲人都係咁講,你未經歷過,無辦法身同感受姐。
唔中意?quit連登囉
做雞都有愛港
呢個post成萬Like
啫係連登大部份人都認同樓主講嘅嘢
咁係咪啫係屌「飛雞」嘅只係少數??
可能你好少上鄉土
呢D廢post都成萬個like
連登已死
連登冇野叻,只係沉迷係所謂既勝利入面,其實咩都冇贏過

其他野唔岩聽一律係五毛 post
E.g 移民,香港冇得救,攬抄冇用

馮親係女人就係雞,現實生活其實係叫雞都唔敢,打飛機都驚俾老母知
你都識講啦 咁你做乜無啦啦話人唔嘗試改變狗隊?你又知人哋淨係屌兒登仔冇屌狗?
同感
由此可以參考番,其實好多人係無獨立思考

多like=道理=正義

咪推論到之後好多人都on99咁去click like
啲like咪pr用黎帶你哋風向
我懷疑既本係d 五毛帶風向 之後又唔知點解有d 毒撚附和
可能今年先識上網
連登仔垃圾都唔係第一日既事啦,
早排攞一萬, 一車車連登仔自爆用支銀
覺唔覺得上年6月至開始上連登嘅人已經騎劫左連登
https://lihkg.com/thread/2252989/page/1
真係有機會入去啲po睇下
我講緊既係入面痴撚線留言,我唔夠痴撚線講唔到個種精髓
個種痴撚線留意係講 上一代死廢老唔死都冇撚用,淨係識用體力換錢打份牛工,唔去讀書進修下

大部分正常訴苦既都冇問題,好似話上一代窮 冇錢讀書,想去留學搞下生意都冇錢
我唔係話呢種正常人
FB邊有咁多連登式痴撚線留言
屌到上一代屎都不如
依家講緊有一大班新人因為社運加入咗連登, 然後依班人開始覺得連登舊有文化有問題嘛, 所以要改變
咁我咪話你地做乜唔加入埋狗隊去改變佢地文化囉
我都好撚窮
波台狗
incel
高登時期已經仇富仇女啦,根本連登仔本質就係咁!
邊有咁多五毛 PR 得閒吹風咩,成班真心膠認真撚
連登一向都係非主流意見冇人性,係唔係個個空姐 post 都要 先滿足
第一日知係連登 女=雞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞