連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
狗根本不應該侮辱市民係曱甴,亂咁侮辱人,咪即係同狗一樣
咁你係咪好支持網絡實名化

正因為匿名,先可以喺保障私隱下不受道德限制暢所欲言
試諗下連登好似4chan咁,唔駛login都可以出post,啲人屌空姐屌得仲撚甘

呢個係討論區嘅本質
點呀
死臭飛雞
其實除咗空姐之外
其餘都冇講錯

由高登開始就已經係咁啦
做咩突然鬧
D人唔係以為連登係D咩清泉論壇呀嘛
根本好多小學生以為自己好攪笑係都要行條同世俗唔同嘅路 以為自己好眾人皆醉我獨醒 仲要一口歪理 咩做雞一啲都唔失禮 咁你會唔會叫你老母做雞
現實上根本就係見到空姐都頭dupdup嘅社會垃圾
扣到負分俾人禁言
香討真係好地方黎
連登好冇人性
笑撚咗,你個會員編號仲後過我
去識別化匿名只係其中一個路西法效應嘅成因
問題唔係個匿名度 單純匿名係冇問題
而家講緊嘅係路西法效應
樓主口德積分+50
高級榮譽會員
咁姐係有人罵你老母係雞都得啦 因為伯母根本唔係 除非唔小心比我講中左
其實兩登根本唔係俾正常人上嘅地方,依家佢地上咗見到真實嘅一面就要文化大革命
成班人話咩本來就係咁
唔通垃圾開就一定要keep住垃圾咩,𣎴思進取
況且以前連登高登邊有咁大影響力,而家咁多人上,尤期啲細個啲嘅唔撚識分真假真係畀你哋影響晒價值觀
你Up乜鳩,語無論次都咁,講到呢啲野有選擇權咁.... 把口生係人地到,你咁介意人地講咁你唔好做雞啊嘛
又一件垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞