連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
連登仔社會垃圾集中營
鬧乜野啫!連登不嬲都係咁,反言論自由?
連登仔講藍屍搞分化
BUT
又唔見有人講 香討,BABY KINGDOM 有人講空姐做雞
其實係自反送中活動多左好多新血先有上年啲post,連登仔一直都係雞全部都係雞係突然多左新血令到連登睇落善良左,又原本係到個堆,依然會係咁
基本上樓主呢類人就係想推翻連登
將以前既兩登文化完全消除
睇下呢個post既正評數就知幾多pr做野
比佢地上到位、第一時間應該都係搞文革,充公所有人既資產,批鬥所有會令佢地眼紅既職業。
連登不嬲係咁架啦 打個比喻 連登其實係一個廁所 俾人屙曬日常嘅不滿 心中嘅不快 但係自從上年就俾人拎咗黎做「抗爭聖地」,認真咁食人哋d「屎」

明唔明我講咩
明明發夢前,連登高登一直都係次文化,十幾年前唔會有有人自稱高登仔,個時高登仔差唔多比人當係癡線佬,自爆真名慘過死。依家一個發夢,將一個次文化推去主文化,然後再用主流文化去批評次文化,咁所以點你哋會覺得連登仔係垃圾,係on9。但最好笑係點先係連登仔?未就係有連登ac嘅人,你屌連登仔垃圾時,同時都屌緊你自己垃圾
連登不嬲就係咁 自從上年班手joke join 左連登先成日有人批鬥LIHKG
反蚑蝗嘅同時
又盡顯蚑蝗民族DNA裡嘅劣根性
連登不嬲係咁
唔鐘意咪撚上
冇人支持罷工藍屍五毛躝屍趌路啦 又block一件
我地鐘意屌就屌
唔順眼咪撚入黎
唔係pr pr無咁勁
係多左膠 正義撚
乜黑警唔係香港人咩?
呢種溫水煮蛙既消滅法其實都唔止用過一次
用某種議題引起新舊會員對立
將二登比較差既文明向外輸出
再引翻外界圍攻連登
利用pr風向狗洗正評同回覆
羊群心理令人以為係正義之師
好易引到新會員加入對抗舊會員
咁點幫佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞