連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
舊登
正常人 : 膠人 : 癲佬 : 猛人 = 4 : 3 : 2 : 1
連登
正常人 : 膠人 : 癲佬 : 猛人 = 3 : 3 : 4 : 0

懷念我偶像得閒舉下鐵
所以之前我先話佢哋係新移民
但佢哋唔肯承認 同佢討論又比唔到point
係間唔中先翻入黎屌人老母
唔好傻啦點會逼得走架
互屌完第日都唔撚記得自己睇左咩post啦
啱呀
真正精英嗰班根本無過檔來連登
其實我都唔明點解連登會變咗抗爭平台
明明最唔撚民主就係個班道德撚
任何topic都要成個正常人面對面傾計咁
根本係痴撚線, 咁匿名黎做乜撚
更加唔會繼續留係高登啦
所以叫呢度兒登係有道理
因為多後生仔睇
容易煽動容易call馬
連登仔最興架啦
你點知佢地係新移民?
睇呢個post正皮數就知唔係全部連登仔都係on9
係好少低質人同分化系pr先講埋啲無聊野
正視聽
個正評係pr洗出黎
虛你老母咩,有啲空姐做雞等於全部空姐做雞?一啲都唔撚專重人哋個行業。
咁佢po呢張圖去笑連登仔質素咪啫係同po平胸港女笑港女冇胸一樣囉

佢就係覺得張圖啲毒撚質素差可以代表連登仔平均質素,你點樣可以唔恥笑張圖入面嘅毒撚去間接恥笑連登仔平均質素?

仲未講你點樣憑一張毒撚圖就可以interpret到佢哋嘅人格品德?啫係以貌取人?做道德膠係咪唔洗用腦?你學人玩道德個陣自己都唔撚道德喎
觀念可以改,自己唔改走去怪人?
去怪人去怨都係造成窮撚既其中一個問題
怨之前不如問下自已盡左力未
成日認為個問題係係其他人身上,就察覺唔到自身原來都有問題,咁點進步

有機會入啲窮po睇下
總有幾個痴撚線留言夾雜係中間
屌哂上一代,講到屎都不如
其實人哋係唔係做雞都唔撚關我哋事
啲低質連登仔以為自己好好笑
屌鳩佢之後 可以Move On做啲有意義啲嘅嘢
雖然好多人正評左, 包括我
但我只係 同意 唔應該
"飛雞飛雞" 咁去刺激分化

地圖炮屌 "連登仔"
咪一樣 "一竹篙打一船人"

其實唔需要講到連登要幾咁高尚
或者 踩到連登係地底泥咁
根本只係一個網絡平台
任何人都可以發表個人意見
並不代表其他人立場
所以高登 : 連登人流 = 1 : 9
高登變熄登
同樓豬一樣
都唔係五十步笑百步
唔知點解宜家好多人都係咁
自己嘅根劣性根本同佢屌緊嘅人差唔多
但係就係鍾意用自己嘅道德標準去審視人
我敢講9成連登仔都係賤種狗 大學都讀唔到係到懶博學多才咁教人
*係
香港人就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞