連登呢個地方都痴撚線 充斥社會垃圾

1816 回覆
13199 Like 581 Dislike
其實你地唔應該話警察偽黑警 狗
因為你見到既只係部份 唔代表全部
啱呀,道理一樣,人地都有白警放料俾老豆搵仔
正視聽 推
單機啦 社會廢物
依家講緊改變舊有差嘅連登文化嘛

講真5p字清依D一路都有人屌, 點解你地會覺得少咗屌/5p會屌返人轉頭, 咪就係有班新人覺得無所謂, 文化入侵, 嘗試改變舊有連登高登文化囉

無可否認兩登文化一陣都係俾人唔好嘅感覺, 係痴線佬嘅地方, 舊有會員一定唔會俾人知自己有上開, 係公眾地方更加唔會上, 因為俾人照相起底就慘過死.

兩登原本係小眾嘅地方, 唔係俾你地大眾入嚟做聖人. 你地接受唔到, 依家就要去入侵同改變舊有文化? 點解唔係去另起爐灶?

咁狗隊嘅差文化唔駛講啦, 點解你地要改變連登文化, 但又唔去改變狗隊嘅差文化呢
你都識講本身啦
以前高登屌5p字就屌 而家連登屌返人轉頭
以前高登見到人叫清又屌 而家個個都用清

根本好多野都唔同左 仲成日以前以前咁同藍絲廢老有咩分別
咁你入警隊未?
關加入狗隊咩事?高登=狗隊?
依家講緊改變舊有差嘅連登文化嘛

講真5p字清依D一路都有人屌, 點解你地會覺得少咗屌/5p會屌返人轉頭, 咪就係有班新人覺得無所謂, 文化入侵, 嘗試改變舊有連登高登文化囉

無可否認兩登文化一陣都係俾人唔好嘅感覺, 係痴線佬嘅地方, 舊有會員一定唔會俾人知自己有上開, 係公眾地方更加唔會上, 因為俾人相起底就慘過死.

兩登原本係小眾嘅地方, 唔係俾你地大眾入嚟做聖人. 你地接受唔到, 依家就要去入侵同改變舊有文化? 點解唔係去另起爐灶?

咁狗隊嘅差文化唔駛講啦, 點解你地要改變連登文化, 但又唔去改變狗隊嘅差文化呢

自膠
窮人生仔連登成日講,本身思想負面小小都會受到影響
依家高登都係咁?
PR嚟啫
佢地根本接受唔到連登差嘅一面
一百萬會費,咪冇晒 D 低質 USER 囉。
講得好啱
連登咁樣先係回復正常
所以有時唔好成日上連登
好文要推
飛雞post我估好多係PR開
航空業手足唔好俾人分化呀
你如果係狗喺狗屋鬧狗垃圾的確係改變緊狗隊
姐係你屌狗屌政府唔係想佢地變? 只係為屌就屌, 屌完唔要求佢地變, 維持原狀就可以, 等你可以繼續屌?

你屌得就係有嘢唔滿意, 有嘢想改變啦巴打
exact7y
仲要上年精神分裂+被害妄想+反社會人格病徵
今年回復返一般反社會人格
真。咁辛苦上黎做乜姐

呢度d on9 文化不嬲都係少眾人識/玩開
依家多咗一班人入黎,唔鐘意乜乜物物就起哂鋼屌人地老母,仲要係好認真咁屌
唔講以為人地殺咗佢全家

呢度唔係中共冇人拎支槍唔比你講,最多咪互屌一兩句,但尊重on9文化可以嗎
佢哋覺得自己係大道理 要糾正歪風
唔會尊重你既所謂文化
班社會垃圾好嬲咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞